NETIPIČAN ODABIR

Velika inspiracija budućim mladenkama: Njezino izdanje u Zarinom kompletu sve je oduševilo

30.03.2021 u 10:09

Bionic
Reading

Usprkos vladajućoj pandemiji, posljednjih mjseci brojne mladenke odlučile su izreći sudbonosno 'da', a novo normalno odrazilo se i na njihove modne odabire za poseban dan. Umjesto raskošnih vjenčanica, mladenke sve češće biraju pomalo netipična izdanja

Kada govorimo o vjenčanjima u vrijeme globalne pandemije, španjolske zaljubljenice u modu dokazano vode glavnu riječ. Njihova vjenčana izdanja posljednjih mjeseci ne prestaju oduševljavati žene diljem svijeta, a navedeno je pošlo za rukom i Carol Codinas.

Nakon što su njezine svadbene fotografije ugledale svjetlo dana na Instagramu, uspjele su postati viralne. Za njih se pobrinula poznata španjolska fotografkinja Berta de la Presa koja je na vlastitom blogu otkrila sve detalje vjenčanja.

Par koji je ovjekovječila svojim fotoaparatom planirao se vjenčati u lipnju 2020. godine no uslijed globalne pandemije ceremoniju su odgodili za studeni prošle godine.

Na objavljenim fotografijama, novopečeni bračni par prošetao je ulicama Barcelone, a mladenka je na sebi nosila dvodijelni komplet s potpisom španjolske Zare. Kako se doznaje, odabir satenskog kompleta od bluze i suknje dužine midi iz Zarine limitirane kolekcije nije bio njezin prvi izbor.

Od haljine naručene u jednom madridskom ateljeu odustala je svega dva tjedna prije vjenčanja, a njezinu odluku brojni su dočekali s oduševljenjem.

Kako bi izdanju za poseban dan osigurala dodatnu dozu glamura pobrinula se odabirom zlatnih salonki s potpisom Aquazzura, a koje su dale konačan pečat njezinom vjenčanom stajlingu u maniri 20-ih godina.

  • +7
Vjenčanice s potpisom brenda Markarian Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije