NETIPIČAN ODABIR

Odijelo umjesto haljine: Svojim vjenčanim izdanjem ova je mladenka privukla posebnu pažnju na Instagramu

10.07.2021 u 08:33

Bionic
Reading

Nije nikakva tajna da mladenke posljednjih mjeseci biraju netipična, no ništa manje genijalna izdanja za poseban, a potvrđuje to i primjer španjolske frizerske stilistice Ane Marie, čije su vjenčane fotografije osigurale posebnu pozornost nakon što su svjetlo dana ugledale na Instagramu

Organizacija vjenčanja u doba globalne pandemije traži puno prilagodbe, kreativnosti i u nekim slučajevima odricanja od početnih ideja, no parovi diljem svijeta gotovo svakodnevno dokazuju s kakvom se lakoćom nose s nepredviđenim situacijama. Na isti način kao što je novo normalno utjecalo na samu organizaciju svečane ceremonije vjenčanja, odrazilo se i na modne odabire mladenki. Umjesto tipičnih haljina za poseban dan, mladenke sve češće biraju netipična, no ništa manje genijalna izdanja, a u navedenom uvjerljivo prednjače Španjolke.

Ovoga puta pažnju na Instagramu osigurala je Ana Maria, španjolska frizerska stilistica i njezin partner Santi, digitalni dizajner po struci.

Nakon što su na svom zajedničkom Instagram profilu objavili vjenčani video i crno-bijele fotografije zaradili su posebnu pozornost španjolske javnosti, kao i modnih publikacija zahvaljujući svom ležernom pristupu po pitanju velike proslave ljubavi.

Za svoje vjenčanje, Španjolka je odabrala bijeli model odijela koji se isticao sakoom voluminoznih rukava, kratki veo i cipele na platforma petu po uzoru na vječne espadrile, a svojim izdanjem brojne je uspjelela oduševiti.

  • +12
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo