JENNIFER ANISTON:

'Vijest o trudnoći je totalna izmišljotina!'

08.11.2012 u 14:04

Bionic
Reading

Glumica proslavljena ulogama u romantičnim komedijama prvi put je bijesno reagirala na lažne vijesti o njezinoj navodnoj trudnoći

U magazinu Star osvanula je vijest da je Jennifer Aniston trudna, a jučer se oglasio njezin glasnogovornik koji je to demantirao kratkom izjavom: 'Sve je to potpuna izmišljotina!'

Iako se već u više navrata suočavala s lažnim tračevima o trudnoći, izgleda da je posljednji u nizu bio presudan da glumica ipak reagira, i to poprilično bijesno.
Zvijezda romantičnih komedija i njezin dečko, glumac Justin Theroux, nisu u iščekivanju djeteta, ali intenzivno rade na ulaganju u zajednički dom. Naime, u listopadu, Aniston i njezin 41-godišnji odabranik posjetili su brojne ekskluzivne dućane za dizajn i opremanje stana te su opremili svoj raskošni stan na Bel Airu.

Aniston se i sama počela šaliti s lažnim izvještajima o njezinoj trudnoći, u reklami za SmartWater u kojoj je nosila lažni trudnički trbuh. U pokušaju samoironiziranja, glumica je otkrila čitavom svijetu da nosi trojke, prije nego što se u studiju pojavio voditelj talk showa Jimmy Kimmel koji je glumio njezinog sina te još jedan glumac u ulozi Kimmelovog 'otuđenog' brata.