FIGURA IZ SNOVA

Kakvo tijelo: Kraljica bikinija zavodi oblinama

18.05.2017 u 10:57

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski uživa u Cannesu, u kojem su je paparazzi uhvatili dok se opuštala na bazenu. Preplanula manekenka otkrila je svoje slavne obline u minijaturnom zelenom bikiniju, a koje je zabilježila i mobitelom kako bi ih kasnije mogla podijeliti s fanovima na društvenim mrežama

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski stigla je na francusku rivijeru na 70. festival u Cannesu. Glumica je čamcem došla u hotelski resort u društvu muškarca te je odlučila iskoristiti sunčani dan i napuniti baterije za crveni tepih.

25-godišnja američka ljepotica uživala je na bazenu s kojeg puca pogled na Azurnu obalu u provokativnom zelenom bikiniju. Upečatljivi dvodijelni bikini slavne brinete zapeo je za oko i paparazzima koji su ljepoticu uhvatili dok je pozirala uz rub bazena.

Emily i nepoznati muškarac uživali su slikajući se i plivajući u bazenu, a iz priloženog možemo vidjeti kako je njezina pratnja bila vrlo strpljiva s obzirom na to da je manekenka od muškarca zatražila da ju slika dok ona pozira u minijaturnom bikiniju.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojsku od gotovo 13 milijuna vjernih fanova koji ju prate na Instagramu Emily redovito počasti oskudnim fotografijama, pa vjerujemo kako je i ovoga puta snimila nekoliko njih kako bi svojim obožavateljima popravila dan.

Manekenka koja je svoju karijeru izgradila na zavidnim oblinama najčešće snima kampanje za kupaće kostime i donje rublje, a kako i ne bi uz takvo tijelo. Inače, Emily se proslavila angažmanom u spotu 'Blurred Lines' Robina Thickea, T.I.-a i Pharrella Williamsa, u kojem je plesala u toplesu.

  • +9
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada se saznalo da su njezine grudi prirodne, Emilyna karijera je rapidno narasla, kao i modni te televizijski angažmani, a ljepotica je u tren oka postala poznata diljem svijeta. Eto što malo gole ženske kože može postići.

Iako su mnogi zli jezici komentirali da manekenka svoje grudi može zahvaliti plastičnom zahvatu, ona ih je ušutkala objavivši 2013. godine fotografiju na kojoj ima tek 14 godina, a na kojoj se može vidjeti da su njezine grudi uistinu prirodne.