sve za ljepotu

Victoria Beckham na dnevnu beauty rutinu troši otprilike 10 tisuća kuna

09.01.2018 u 20:51

Bionic
Reading

Nekadašnja pjevačica pop skupine 'Spice Girls', a danas uspješna dizajnerica i modna ikona, Victoria Beckham, s godinama izgleda sve bolje. Mnogi se pitaju kako joj to uspijeva, a ona je sada otvoreno ispričala koliko kozmetičkih proizvoda dnevno koristi, a cijena ukupnog zbroja skupocjenih kremica iznosi otprilike deset tisuća kuna

U svom posljednjem razgovoru za lifestyle portal The Gloss, Victoria Beckham otkrila je sve tajne svog sjajnog izgleda i ispričala kako i čime njeguje kožu, kosu i lice.

Supruga nekadašnjeg nogometaša Davida Beckhama s kojim dijeli četvero djece, sada je otvoreno priznala kako na sve kozmetičke proizvode i tretmane za dnevnu njegu troši pet tisuća kuna. Istovremeno za proizvode za njegu kože tijela spremna je izdvojiti tisuću kuna, za šminku tri tisuće, dok na kosu troši uvjerljivo najmanje, svega petstotinjak kuna.

Victoria je poznata po svom atraktivnom izgledu, a izgleda čini sve kako se isti ne bi promijenio. 

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kad sam bila mlađa imala sam izuzetno lošu kožu i stalno sam prekrivala svoje nedostatke na licu. Srećom više se ne moram brinuti o tome. Tijekom godina čovjek nauči što mu odgovara, a što ne. A znate i sami da sam tijekom pjevačke karijere eksperimentirala s izgledom', kazala je 43-godišnjakinja te dodala kako iza sebe ima mnogobrojna snimanja i crvene tepihe, a tijekom vremena naučila je puno o stilu i ljepoti.

Kako bi očuvala mladolik i svjež izgled Victoria danas najviše ulaže u njegu kože lica.

Osim skupocjenog sredstva za uklanjanje šminke i čišćenje lica svakodnevno koristi i Estée Lauder anti- age kreme čije je inače i zaštitno lice. 

Osim toga postala je ovisna i o kremi sa zaštitnim  faktorom koja joj služi kao zaštita od sunca, te bez toga ne izlazi iz kuće.

Tijelo njeguje hidratizirajućim mlijekom koje nerijetko kombinira i s kokosovim uljem, posebice u ljetnim danima.

Slavna ljepotica na koncu je otkrila i kako svakodnevno njeguje kosu u frizerskom salonu kojem je vjerna već dugi niz godina.

  • +6
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.