zvijezde otkrivaju

Vezi Severine i Igora Kojića prijeti zahlađenje

05.03.2017 u 08:25

Bionic
Reading

Planeti pričaju svoju priču o zvjezdanoj ljubavnoj vezi čiji razvoj napeto prate hrvatska i regionalna javnost. Ambiciozni Bik i izraziti Lav snažna su kombinacija, no Saturn bi mogao u njihov sklad upleti svoje hladne prste

Rođena 22. travnja 1972., Severina skladno objedinjuje obilježja Bika, Lava i Blizanaca, znakova koji se u njenom horoskopu lijepo prožimaju. Sunce u Biku čini je ustrajnom i postojanom u poslu i drugim životnim područjima.

Planira dugoročno, djeluje strpljivo i skuplja materijalne vrijednosti. Odgovara joj da se promjene u njenom životu odvijaju postepeno, u logičnim fazama. Izuzetak je ljubavna scena, na kojoj je naglija i fleksibilnija.

Sunce u desetoj kući govori da je vrlo ambiciozna i ozbiljna u pogledu karijere i društvenog statusa, dok su Mjesec i podznak u Lavu zaslužni za njen zvjezdani gard i prirodno nošenje sa slavom.

U privatnom životu najvažniju ulogu u njezinom horoskopu igra spoj Venere i Marsa u Blizancima, koji označava snažnu i zaigranu seksualnost i naglašenu privlačnost za suprotni spol. Severina bi bila miljenica muškaraca u svojoj sredini i da je potpuno anonimna.

Poduzetnik Igor Kojić, izrazit Lav rođen 30. srpnja 1987., dobro se uklapa u Severinin horoskop i život. Iako odnosi Lava i Bika u pravilu nisu optimalni, osobito ako su im Sunca u egzaktnom kvadratu poput njihovih, Severini u odnosu treba zdrava doza iskre i žestine.

Zanimaju je muškarci s naglašenom osobnošću, vitalnošću i čvrstoćom poput Kojića, dok bi joj s nekim tko joj stalno povlađuje brzo postalo dosadno.

Astrološku čaroliju koja ih je spojila nalazimo u spoju njezinog Mjeseca i njegovog Sunca, koji je često prisutan u horoskopima sretno zaljubljenih. Također, u prilog im ide odličan odnos njezinog erotičnog dvojca Mars-Venera s njegovim Marsom. Zasad su dobro usklađeni na svim poljima i jedno drugo hrane energijom.

Saturn u ofenzivi

Ipak, do rane jeseni Saturn u Strijelcu mogao bi remetiti njihovu sreću. Tranzitni Saturn prelazi preko Igorovog Saturna u natalnom horoskopu, istovremeno praveći opoziciju njezinim Venerom i Marsom u Blizancima. Ovaj planetarni raspored daje naslutiti da bi se jedno od njih moglo ohladiti prema partneru.

Od koga god stizala hladnoća, druga je strana neće lako podnijeti. Istovremeno bi Saturn mogao aktivirati nezgodan i agresivan odnos Igorovog Marsa naspram njezinog Mjeseca, što znači da bi Severina mogla pretrpjeti emocionalnu povredu.

Jupiter, koji je trenutno u Vagi, vjerojatno će im pomoći da prebrode proljetno i ljetno stresno razdoblje, no ni na zimu neće imati mira. Tada će ih zahvatiti neugodan utjecaj Jupitera u Škorpionu, koji će istovremeno 'napasti' i njezino i njegovo Sunce. Protiv nepovoljnih posljedica takvog planetarnog utjecaja morat će primijeniti popustljivost, toleranciju i prigušivanje vlastitih ega.