MJESEČNI HOROSKOP

Vagama ožujak donosi ljubavnu krizu, a Rakovima napad ljubomore

01.03.2017 u 07:01

Bionic
Reading

Ožujak donosi neku napetost i nelagodu pa će mnogi znakovi biti nezadovoljni i u sukobu s okolinom. Neki od njih napokon će odlučiti poraditi na svom poslovnom životu, a neki na proširenju obitelji

Ovnovima neće nedostajati ljubavnih prilika, no bit će suzdržani. U poslu će morati pažljivije birati u čemu žele sudjelovati. Bikovima će ožujak donijeti usamljenost s kojom se neće najbolje nositi, no zato će biti sjajni na poslu.

Blizanci neće imati vremena ni za što, no sve će pokušavati stići napraviti. Posao bi im mogao donijeti nepredviđeni stres. Rakove će ovaj mjesec uloviti napadaj ljubomore, no na poslu će imati elana.

Lavovi će u ožujku osjetiti potrebu za samoćom te bi to mogli primijeniti i u osobnom i u poslovnom životu. Sve svoje zadatke i probleme pokušat će riješiti sami. Djevice će se naći na prekretnici u intimnim odnosima, dok u poslu neće morati donositi teške odluke, već će uživati u novim saznanjima i širenju svojih poslovnih mogućnosti.

Vagama će ožujak donijeti ljubavnu krizu, a ni na poslu im neće biti sjajno – iznenada bi se mogle naći zatrpane zaostacima. Škorpioni će morati naći vremena za obitelj i pažljivo promišljanje svoje poslovne budućnosti.

Strijelci će u ožujku pokušati zadovoljiti svoje potrebe, no posao bi im mogao donijeti više stresa nego su predvidjeli. Jarce čeka nervoza kod kuće, a zanimljiva i dinamična atmosfera na poslu.

Vodenjaci bi tvrdoglavo mogli odbijati priznati da su pogriješili što će ih dovesti do sukoba s bližnjima. Ribe će odlučiti kako je vrijeme za pažljivo promišljanje o ljubavnoj budućnosti. Ta želja za planiranjem proširit će se i na njihov profesionalan život u kojem bi mogli uložiti u novo obrazovanje ili projekt koji bi im mogao donijeti promaknuće.

Detaljnije o tome što vam zvijezde spremaju u ožujku pročitajte OVDJE.