PREDMET ŽUDNJE

Vesta koju ima svaka prava modna ovisnica

30.11.2015 u 14:00

Celine top

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Pleteni top s predimenzioniranim zvonolikom rukavima luksuzne pariške modne kuće Céline osvojio je modne ovisnice, a zadnjih mjeseci bio je zvijezda stylinga na brojnim fotografijama urbane mode

Jeste li primijetili da rukavi na majicama i vestama postaju sve duži i širi? Dizajneri su im odlučili posvetiti pažnju, a rukavi su sad sve samo ne dosadni, dramatični su, predimenzionirani, zabavni, idealni za podizanje outfita. Najbolji je dokaz luksuzna vesta kuće Céline s efektnim rukavima koju obožavaju modne urednice i blogerice. Postala je preko noći it komad odjeće, a na ulicama svjetskih modnih prijestolnica svoje su sjajne stylinge oko njega slagale brojne modne blogerice i modne urednice.

Statement vesta dio je jesenske kolekcije Céline, a u njoj je za australski Vogue pozirala i prekrasna Cate Blanchett. kombinacije s ulica svjetskih metropola dokaz su da se ova efektna vesta može sjajno uklopiti u svakodnevnu odjeću te da nije stvorena samo za modne editorijale.

Poznata modna urednica Giovanna Battaglia odlučila se za minimalizam odjenuvši je na hlače širih nogavica i ravne cipele s vezicama, a modna blogerica Yoyo Cao nosila je na traperice boyfriend-kroja.

Modna urednica australskog Voguea Christine Centenera nosila ju je na tamnoplavu suknju, a za sličan styling odlučila se i Hrvatica Marija Obrvan, vlasnicaluksuznog Maria Storea koja se u minimalističkom outfitu čija jezvijezda bila vesta Célina pojavila na izložbi fotografija JohnaPavlisha.

Statement vesti nije odoljela ni televizijska voditeljica Nikolina Ristović koja je na svojoj Facebook stranici nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u jednu od najpoželjnijih krpica sezone, a styling je upotpunila sivim kaputom bez rukava.

Shadow shuffle ??..

A photo posted by Amanda Shadforth (@oraclefoxblog) on

Kome smeta kisa neka se drži haustora..!

Posted by Nikolina Pisek on 24. studenoga 2015

gimme those bell sleeves x #celiné.

A photo posted by SHADE+STONE (@shadeandstone) on