BABY BOOM

Veselje u obitelji: Simpatični glumac iz hit serije 'Teorija velikog praska' postat će prvi puta otac

04.05.2019 u 10:49

Bionic
Reading

Nakon što je objavljeno kako su trudne glumice Keira Knightley i Blake Lively, baby boom nastavlja tresti Hollywood

Sretnu vijest na društvenim mrežama objavio je i glumac iz 'Teorije velikog praska' 43-godišnji John Galecki koji će prvi puta postati otac.

Simpatični Leonard Hofstadter iz 'Teorije' i njegova prelijepa djevojka 21-godišnja Alaina Meyer postat će roditelji, a ova ih je vijest oduševila.

'Potpuno smo izvan sebe od sreće jer na ovaj ludi i predivni stiže naša beba. Molimo vas da poštujete našu privatnost i privatnost naše obitelji dok slavimo ovu sretnu vijest', poručio je popularni glumac.

Par se prvi puta pojavio u javnosti skupa u rujnu prošle godine.

  • +10
Johnny Galecki Izvor: Profimedia / Autor: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Inače, Johnny je bio u vezi s glumicom Kaley Cuoco koja u ovoj hit seriji glumi Penny. Skupa su bili dvije godine dok su i njihovi TV likovi bili u ljubavnoj vezi - prekinuli su 2009. godine no ostali su u prijateljskim odnosima.

ZAVRŠNE SEZONE

Ove televizijske poslastice u 2019. ostavit će gorak okus obožavateljima: Evo od kojih se serija zauvijek opraštamo

Pogledaj galeriju

Kako je već najavljeno, ovoga mjeseca završava se snimanje serije 'Teorija velikog praska' nakon 10 godina prikazivanja. Posljednja epizoda bit će emitirana 16. svibnja ove godine.

'Teoriju velikog praska' pokrenuo je CBS 2007. godine i od samog je početka jedna od najgledanijih humorističnih serija diljem svijeta. Rekord je srušen u devetoj sezoni, kada je jednu od epizoda pogledalo 20 milijuna gledatelja, dok je sama serija osvojila i čak 10 Emmyja.