u svim cinestar kinima od 12. Studenog

Veliki povratak Liama Neesona u akcijskom trileru Pokajnik

12.11.2020 u 11:09

Bionic
Reading

Imamo uzbudljive vijesti za sve ljubitelje Liama Neesona, od danas u CineStaru i ostalim kinima pogledajte njegov novi film Pokajnik redatelja Marka Williamsa, jednog od autora popularne serije Ozark

Ulaznice su u prodaji online i na blagajnama kina.

Okorjeli i pedantni pljačkaš banke Tom Carter (Liam Neeson) ukrao je nešto više od 9 milijuna dolara iz dvanaest malih gradskih banaka i uspio sakriti svoj identitet. Nakon što se zaljubi u Annie (Kate Walsh), njegov život se mijenja i on odluči započeti novi život i raščistiti svoju kriminalnu prošlost pritom ne računavši da su specijalni agenti korumpiraniji od njega samog. Naime, dva mlada FBI agenta kojima je dodijeljen njegov slučaj odluče tih 9 milijuna zadržati za sebe, a usput prišiti Tomu ubojstvo njihovog nadređenog.

Što se sve može dogoditi kada čovjeku koji želi sprati ljagu sa svog imena oduzmete drugu šansu? Spremite se na spektakularnu akciju koja ostavlja bez daha i koja zahtjeva velike kokice.

Za režiju i scenarij zaslužan je Mark Williams, a glumačku postavu čine Liam Neeson (96 sati), Kate Walsh (Uvod u anatomiju), Jeffrey Donovan (Ostrel), Jai Courtney (Odred otpisanih) i Anthony Ramos (Hamilton).

Film Pokajnik, u distribuciji Blitza, pogledajte već danas i u premium formatima - IMAX® i 4DX. Ulaznice kupite online ili na blagajnama kina.