PRISTAJU SVIMA

Veliki hit: Ove Zarine traperice koje laskaju svakoj figuri vrijedi ugrabiti

04.08.2021 u 23:48

Bionic
Reading

Ako ste i vi među onima koji si ni ljeti ne odriču omiljenog trapera, onda ćete biti oduševljeni cool modelom koji odlično pristaje damama svake dobi i oblika tijela

Usprkos dominaciji ljetnih haljina ili suknji, mnogi se ne nisu spremni odreći omiljenog jeansa ni po najvećim vrućinama.

Dakako, budući da pripijeni modeli polako napuštaju modnu scenu te im popularnost rapidno opada, zaljubljenice u modu okreću se sve više modelima širih nogavica koje su se pokazale izvrsnim odabirom i za ljetne mjesece.

Ako razmišljate o osvježavanju garderobe na sezonskim sniženjima, nećete pogriješiti ukoliko svojoj kolekciji dodate i model traperica sa širim nogavicama.

Omiljeni španjolski brend Zara ima svog favorita koji će vas, niti ne sumnjamo, osvojiti trendi dizajnom i udobnošću. Osim toga ima i dodatni plus jer poželjna kombinacija visokog struka i širokih nogavica čini figuru vitkijom i skladnijom.

Traperice ovog tipa bez problema će se uklopiti u sve što imate u garderobi od košulja, crop topova, T-shirt majica...

Dobro će vam doći i kad budemo polako ulazili u jesen, pa nije ni čudo da ih svi žele, a cijena im je vrlo pristupačna - oko 30 eura, odnosno 220 kuna.

  • +4
Cindy Crawford rado nosi traperice širih nogavica Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Među ljubiteljicama ovih traperica je i supermodel Adut Akech koja ne izlazi iz njih. 

'Vrlo je teško pronaći savršene traperice za niske i visoke djevojke ... Savršeno pristaju zbog visokog struka', rekla je manekenka u svom video koji je objavila na TikToku, a s njom su se složile i mnoge druge zaljubljenice u modu.

Spomenute Zarine traperice širokih nogavica s visokim strukom nadahnute stilom 90-ih odlično su pristajale svima, a izgledaju i puno luksuznije obzirom na svoju pristupačnu cijenu. Visoki struk osim što čini figuru vizualno vitkijom savršen je spoj s kratkim majicama i topovima kakve su ove sezone hit. Također, dolaze u vrlo širokom rasponu nijansi trapera od svijetle do tamne - za svaki ukus.