FASHION GURU

Goran Višnjić ima pravi američki stajling jer samo bi oni na 40 stupnjeva odjenuli komandos khaki hlače i tenisice, a možda mu je ostao sindrom još od punčevog filma

  • 04.08.2021 u 13:22

  • Bionic
    Reading

    Goran Višnjić stigao je u domovinu i nakon rodnog Šibenika krenuo u posjet omiljenom mu Dubrovniku. Za odlazak na predstavu na Dubrovačkim ljetnim igrama odabrao je ležeran stajling - pravi američki kako je to primijetio Fashion Guru

    Kako je to čudno sa glumcima, uvijek te asociraju na neku od njihovih uloga, npr. Johnny Depp me asocira na Jacka Sparrow, Gillian Andreson na Margaret Thatcher u 'Kruni', sve vrhunske uloge, a Goran Višnjić me, nažalost, asocira na Gotovinu.

    Stvarno je šteta, nakon toliko truda koji si uložio da bi uspio u Hollywoodu, da te obilježi jedna takva uloga, koja ne samo da nije bila dobra već je i sve oko tog filma zaista loše.

    Koliko vidim, i drago mi je radi toga, Goran ima pravi holivudski osmijeh i dobro izgleda. Stajling mu je isto tako američki, jer samo bi oni na 40 stupnjeva odjenuli komandos khaki hlače i tenisice. Možda mu je to ostao sindrom još od punčevog filma, ali čisto sumnjam. No stilski gledano, Višnjić dobro izgleda.

    • +5
    Goran Višnjić na koncertu Vanne Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.