SJAJNO IZGLEDA

Svi bruje o elegantnoj ogrlici Meghan Markle koja krije posebnu priču

04.08.2021 u 21:41

Bionic
Reading

Meghan Markle danas slavi svoj 'okrugli' 40. rođendan, a bivša američka glumica kojoj se, kao i suprugu smiješe brojni poslovi otkako je napustila kraljevsku obitelj, predstavila je svoj novi projekt

Meghan je u svojem, luksuzno uređenom domu u Kaliforniji razgovarala putem video poziva s poznatom glumicom i komičarkom Melissom McCarthy o svojem novom projektu - mentorstvo poznatih kako bi pomogli ženama koje su u potrazi za poslom nakon što su ih izgubile tijekom globalne pandemije.

Na početku poziva koji se održao putem Zooma, Meghan je otkrila Melissi kako želi pomoći ženama koje su u potrazi za poslom.

U tom videu na web stranici Archewell, vojvotkinja je pokrenula tzv. '40x40', globalnu inicijativu koji potiče ljude diljem svijeta da se posvete darivanju 40 minuta svog vremena za podršku ženama koje žele raditi.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Archewell / Ferrari / Profimedia

'Moj je 40. rođendan i imam ideju. Budući da sam napunila 40 godina, tražim od 40 svojih prijatelja da daju 40 minuta svog vremena za mentorstvo ženama koje su u potrazi za poslom. Više od 2 milijuna žena samo u SAD-u i deseci milijuna diljem svijeta izgubili su posao zbog Covida. I mislim da ako svi to učinimo i svi posvetimo 40 minuta, to može imati imati neki efekt', objasnila je Meghan koja je plijenila poglede u monokromatskom izdanju u bijeloj boji.

Bivša glumica koja je nedavno postala mama malene Lilibet 'Lili' Diane, nije skidala osmijeh s lica čavrljajući s Melissom McCarthy, a mnoge je poglede privukla prekrasna ogrlica koju je nosila Meghan.

RIječ je o posebno dizajniranoj ogrlici koja ima posebno značenje jer predstavlja horoskopske znakove njezine djece, Archieja koji je rođen u znaku Bika i Lili koja je rođena u znaku Blizanaca.

Dizajn ogrlice potpisuje dizajner iz LA-ja Logan Hollowell i dostupna je u varijanti od 14-karatnog zlata i dijamanata ili bijelih safira.

Za ovu ogrlicu treba izdvojiti 1785 dolara, odnosno oko 11 tisuća kuna.

Meghan je za ovo javljanje putem video poziva pomno dotjerala te je izgledala besprijekorno u bijelom izdanju: svijetlim hlačama od lana, kardiganu golih ramena i topu od rebrastog pamuka. Stajling je dodatno podignula elegantnim štiklama od brušene smeđe kože s potpisom Gianvitta Rossija.

Kosu je nosila podignutu u svoju prepoznatljivu punđu s pramenovima oko lica, dok je bila decentno našminkana.

Mnogima nije promaknuo interijer pomno uređenog doma vojvode i vojvotkinje od Sussexa, kao i princ Harry koji se u jednom trenutku mogao vidjeti kroz prozor dok je Meghan razgovarala s Melissom - i žonglirao.

Inače, Meghan su rođendan čestitali i članovi kraljevske obitelji, a oglasila se i princeza Eugenie koja je najavila kako će se uključiti u njezinu inicijativu '4'x40'.

Kako pišu svjetski mediji, već su se Meghaninoj inicijativi odazvale i glazbenica Adele, pjesnikinja Amanda Gorman, Sophie Gregoire Trudot, Stella McCarney...