MUŠKA POSLA

Večer smijeha Tarika Filipovića i sinova

17.10.2014 u 15:10

Bionic
Reading

Počela je nova sezona kazališne predstave 'Čiribu čiriba i vesela zanimanja' Luke Vidovića, a ugostila je slavnog hrvatskog trenera i sportskog direktora Cibone Acu Petrovića

Kulturni centar Travno prije nekoliko dana bio je ispunjen do posljednjeg mjesta.


Bivši košarkaš i trener, a danas sportski direktor Cibone Aleksandar Petrović odgovarao je na brojna pitanja oduševljene publike.

'Bilo je jako zanimljivo. Djeca su pitala Acu: 'Koliko trebaš imati godina da bi mogao zabiti koš?', što je sve zabavilo. Naravno, dotaknuli smo se i njegovog brata Dražena, najboljeg hrvatskog košarkaša svih vremena. Kad je Aco rekao da je Dražen imao ključ dvorane, djeca su pitala kako to da ga policija nije ulovila', rekao nam je Luka Vidović, jako ponosan na projekt koji je razvio uz Menart.

Luku su došli podržati glumac Tarik Filipović, koji je na predstavu stigao sa sinovima Dinom i Armanom, te fotograf Damir Hoyka s blizankama Tijom i Zoe.

Predstava puna smijeha, iluzije, ali i poučnog sadržaja svaki put predstavlja novo zanimanje. Tako su svoje zanimanje do sada predstavili veterinar, zubar, pjevač, plesač, kontrolor leta, timaritelj životinja i mnogi drugi.

Sljedeća predstava je 8. studenog, kada će Luka Vidović ugostiti poznatog mađioničara Jozu Bozu.