glamurozne i nekonvencionalne

Već od 33 eura: 10 najpoželjnijih vjenčanica očaravajućeg kroja i dizajna

16.05.2023 u 06:35

Bionic
Reading

Popularni Pinterest objavio je listu deset najpopularnijih vjenčanica, na kojoj se nalaze modeli u rangu od 33 do 12.000 eura te u nizu očaravajućih krojeva i dizajna

Sezona vjenčanja počela je prvim toplijim proljetnim danima i trajat će sve do kasno u jesen, a to znači da će naredni mjeseci za mnoge mladenke biti obilježeni uzbudljivom potragom za vjenčanicom iz snova.

Kao što je slučaj s mnogobrojnim trendovima koji se postavljaju na društvenim mrežama, tako je i in vjenčanice najlakše pronaći na mjestima kao što je Pinterest, jer nudi vrlo dobro informiran uvid u najpoželjnije komade.

Sudeći prema njihovim podacima, u trendu su nekonvencionalne i glamurozne vjenčanice! Među onima najtraženijim i najpopularnijim nalaze se neuobičajene kreacije u crnoj boji, šarenih velova ili neobičnih rukava i uzoraka, a o kojih se deset najpoželjnijih vjenčanica radi - uvjerite se sami.

Najjeftiniji model: 33 eura

Rihoasova haljina Cami s mreškastom teksturom postala je jedan od najvećih hitova među budućim mladenkama jer njen elegantan dizajn i željena bijela boja savršeno odgovaraju potrebama vjenčanice, a dostupna je za svega 33 eura!

Najskuplji model: 12.000 eura

Na drugom kraju raspona cijena nalazi se utjelovljenje glamura o kakvom sanjaju mnoge mladenke.

Model Rhea s potpisom Vivienne Westwood očaravajuće je ženstven s jednom spuštenom naramenicom i elegantnim raskošnim materijalom koji ostavlja bez daha. Nažalost, bez daha ostavlja i cijena koja iznosi 12.000 eura.

Po donekle pristupačnijoj cijeni od 5200 eura na listi se nalazi Freya, još jedna zadivljujuća kreacija slavnog brenda koja se ističe spuštenim dugačkim rukavima od tila i uskim krojem koji slavi žensku siluetu.

Vjenčanice sa šljokicama

Među deset najpopularnijih vjenčanica istaknulo se nekoliko modela sa šljokicama, što nimalo ne čudi s obzirom na to da su upravo haljine s ovim detaljem u posljednje vrijeme među najučestalijim odabirima holivudskih zvijezda za crveni tepih.

Na Pinterestu se istaknuo model Miranda s potpisom Olivije Bottege, koji karakterizira zavodljiv visoki bočni prorez, a dizajnerica donosi i izazovan model Ella s puf rukavima i dubokim dekolteom.

Dodatkom šljokica i raskošnim dizajnom ističe se tzv. vjenčanica u stilu Barbie D&D Clothinga, izrađena od bogate čipke te uveličana spuštenim rukavima i zanosnim velom.

Nekonvencionalan dizajn

Mladenke koje su u potrazi za nečim malo manje konvencionalnim mogla bi oduševiti pojava crnih vjenčanica na listi najpopularnijih. Cocomelody potpisuje trenutno najpoželjniji primjerak ove vrste, model Carmen izrađen od tila, zanosnog A kroja i čipkastih detalja pomiješanih s neizbježnim šljokicama.

Tu je i intrigantna vjenčanica Hayley brenda Dreamers & Lovers šarmantnog boho stila, čiji je dizajn otvorenih leđa i prozračne čipke kao stvoren za ljetna vjenčanja!

Isto tako, među originalnijim dizajnima našla se vjenčanica Luca s potpisom Liz Martinez. Riječ je o komadu nude elemenata i dojmljivih trakica te sa zanimljivom opcijom jednostavnog uklanjanja elegantnog dugačkog donjeg dijela, uslijed čega vam na raspolaganju ostaje mini haljina prilagođena cjelovečernjoj zabavi do ranih jutarnjih sati.

Bezvremenska elegancija

Naravno, popis najpoželjnijih vjenčanica nemoguće je zaključiti bez barem jednog vječnog klasika koji odiše glamurom, a upravo takav je model Jacqueline Olivije Bottege jer plijeni pozornost dužinom, besprijekornim linijama i elegantnim spuštenim rukavima.