modno buđenje

Vatromet boja: Evo kako izgledaju svi komadi iz nove kolekcije omiljenog brenda Hrvatica

13.02.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Glamuroznom zabavom u Los Angelesu, švedski modni div proslavio je lansiranje svoje nove ekskluzivne kolekcije H&M Studio SS20 namijenjene modernoj ženi slobodnog duha čiji je stil eklektičan, baš kao i njezina putovanja

'SS20 kolekcija vodi se snažnim osjećajem i duhom 'slobode' te pršti odjevnim rješenjima za suvremenu ženu koja surfa oceanskim valovima, planinari i općenito uživa u istraživanju svijeta koji nas okružuje. Kolekcija je i sirova i profinjena, napravljena od prirodnih tkanina uz dodatak futurističkih detalja. Postoji i određena doza slobode u načinu na koji se kolekcija može nositi. Želimo da naši kupci znaju da je sve dozvoljeno kada je moda u pitanju“, riječi su kreativne savjetnice brenda, Ann-Sofie Johansson.

Kolekcija je nadahnuta radoznalim posjetom i upoznavanjem švedskoga otoka Gotlanda, na kojem je pronađena i bezbrižna muza kolekcije, opuštena i smiona surferica koja s lakoćom kombinira voluminozne haljine za sve prilike sa strožim krojevima i sportskim kupaćim kostimima.

Paleta boja sastoji se od jarko ružičaste i kobalt plave boje, uz upečatljive naglaske u fluorescentno zelenoj boji, u zanimljivom kontrastu s nježnim nijansama kremaste žute boje.

H&M Studio SS20 kolekcija bit će dostupna u prodaji od 20. veljače.

  • +62
H&M Studio SS20 kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo