MODNA LJUBAV

Vatreno izdanje Barbare Kolar: Zablistala u haljini brenda kojem ne može odoljeti

16.04.2023 u 12:21

Bionic
Reading

U četvrtoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' Barbara Kolar zablistala je u vatreno crvenom izdanju, haljini poznatog brenda Solace London čije je kreacije nosila već nekoliko puta

Vatreno crveno izdanje jedne od omiljenih domaćih voditeljica nije moglo proći nezapaženo. Barbara Kolar očito je velika ljubiteljica poznatog britanskog brenda Solace London jer često bira njihove kreacije.

Ovaj put izbor je pao na dugu, usku haljini koja prati liniju tijela,Osim ove sezone izuzetno popularnog off the shoulder trenda koji otkriva ramena, haljina koju ona nosi ima i efektan detalj 'produženih' asimetričnih rukava, koji je zadužen za malu doze dramatike.

Riječ je o modelu Arden koji košta oko 520 eura i dio je najnovije kolekcije brenda Solace.

Prije točno godinu dana, u prošloj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju', Barbara je nosila zelenu drapiranu haljinu istog brenda. Model Lotus dugih rukava i spuštenih, golih ramena, prati liniju tijela i na leđima ima skriveni zatvarač, a efektan detalj sprijeda koji izgleda kao da je haljina vezana te se spušta prema podu itekako laska ženskoj figuri.

Ne čudi stoga što je haljina u kojoj se omiljena voditeljica pojavila izazvala lavinu oduševljenje, a o n joj se kasnije oglasila i sama Barbara. 'Kibicirala sam ovu haljinu otprilike od Božića… pa mi je baš drago da je našla svoje mjesto u 'Zvijezde pjevaju' te se i sama prometnula u zvijezdu', napisala je uz objavu na Instagramu.

No to nije bio prvi put da se odlučila za londonski brend čije kreacije nose brojne slavne dame, od Beyonce, Kristen Bell do Olivije Palermo.

Godinu dana ranije, u svibnju 2021. Barbara je nosila dugu, skulpturalnu haljinu spuštenih ramena u plavoj, crnoj i zelenoj boji.

Niti pola godine ranije jednostavna crna haljina sa srcolikim dekolteom zadavala je voditeljici muke jer je dekolte klizio i prijetio da će otkriti previše u polufinalnoj emisiji 'Zvijezde pjevaju'.

'Sigurna sam da će se večerašnja predivna, ali solidno 'nestašna' haljina izboriti za svoj medijski prostor. Ako ipak uspijete maknuti pogled s 'ponirućeg' dekoltea, obratite pažnju na prelijepi nakit Irineje Ćubele', napisala je na tada na Instagramu.

Otkrila je kako je igrom slučaju ovu haljinu, u koju se na prvi pogled zaljubila, nabavila mjesec dana prije emisije. No, prije snimanja nisu napravili 'fitting', a kada je emisija krenula uživo shvatila je da joj više ne stoji 'kao salivena'. Zbog toga joj je malo prevelika haljina, odnosno njezin gornji dio, počeo kliziti prema dolje.

'Srećom, ništa se nije dogodilo jer osim što naša publika bez sumnje nije naviknuta na takve provokacije, to nije ni moj stil. I drago mi je ako je moj dekolte, iako tu baš nema nekog 'materijala', zabavio naciju', rekla je Barbara za Jutarnji list.