IZGLEDA FANTASTIČNO

Vanna ima ludo dobru haljinu i zna kako je kombinirati s trendi čizmama

26.01.2023 u 10:04

Bionic
Reading

Pjevačica Vanna iza koje je impresivna dugogodišnja glazbena karijera, redovito nas oduševljava svojim modnim izdanjima

Plavokosa glazbenica, inače rođena Koprivničanka, po mnogima je među najbolje odjevenim domaćim zvijezdama, a njezine su modne kombinacije uvijek itekako zapažene.

Da je zaslužila titulu jedne od najbolje odjevenih domaćih fashionistica, ponovno je potvrdila sjajnim modnim izdanjem koje je predstavila svojim brojnim fanovima na svom Instagram profilu.

Vanna je izgledala fantastično u crno-bijelog haljini cvjetnog uzorka koju potpisuje poznati domaći brend Hippy Garden iza kojeg stoji dizajnerica Đurđica Vorkapić.

  • +16
Vanna Izvor: Pixsell / Autor: BRUNO FANTULIN, DAVOR JAVOROVIC I TOMISLAV MILETIC/PIXSELL

Haljina duljine iznad koljena lepršavog kroja bila je više nego dobar izbor za plavokosu glazbenicu koja se i danas može pohvaliti zavidnom figurom.

Vanna je ovu ženstvenu kreaciju upotpunila visokim čizmama od brušene kože, kožnim remenom s resama, šiltericom, statement ogrlicom i sunčanim naočalima.

Vrlo brzo uslijedili su komplimenti na račun njezinog izgleda: 'Predivna kao i uvijek', 'Beautiful', 'Prezgodna'...

Inače, i Vannu je pohvalio modni kritičar Fashion Guru te ju je uvrstio na svoju top ljestvicu najbolje odjevenih Hrvatica.

'Ako je netko napravio velik modni preokret, onda je to Vanna - već nekoliko godina ona itekako pazi na svoj modni izričaj i ima svoj stil. Odmjeren, zanimljiv, trendi, ali ne previše, uvijek s dozom klasike i nekog malo istaknutijeg detalja. Izuzetno mi je drago da je naša proslavljena pjevačica već nekoliko godina na ovoj top listi i samo neka tako nastavi dalje jer je uhvatila dobar modni put', objasnio je svoj izbor.