vrijeme je za promjene

Vanja Halilović dala je otkaz i više nije direktorica marketinga, a otkrila je i čime će se sada baviti

02.04.2022 u 15:49

Bionic
Reading

Bivša voditeljica Vanja Halilović prije dvije godine stupila je na poziciju direktorice marketinga u vinariji Kutjevo. Sada je odlučila kako je došlo vrijeme za promjene te je odlučila oprostiti se od svog poslodavca kako bi se posvetila osobnim projektima. O toj velikom koraku obavijestila je i svoje pratitelje na Instagramu

'Odjelom marketinga Vinarije Kutjevo više neće rukovoditi Vanja Halilović, koja je nakon dvije godine uspješne suradnje i niza odrađenih projekata, na osobni zahtjev zatražila razrješenje s te funkcije,' stoji na počeku službenog priopćenja čiju je fotografiju Vanja objavila na svom Instagram Storyju.

'Vanja je izrazila želju da svu svoju energiju i kreativnost ubuduće usmjeri u posvećivanje zahtjevnim osobnim projektima i nastavi obnašati dosadašnje funkcije u poduzetničkim vodama,' stoji u nastavku priopćenja koje sadrži i Vanjina izjava:

'Zahvaljujem svim kolegama, partnerima i medijima na podršci tijekom suradnje te uspješnoj realizaciji brojnih projekata na kojima smo zajedno radili proteklih godina. Izuzetno sam ponosna na sve rezultate za koje je zaslužan izvrstan timski rad i duh.

Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala raditi u najstarijoj vinariji u Hrvatskoj te mogućnosti upoznavanja svih ljepota kutjevačkog kraja,' poručila je Vanja. Uprava Vinarije Kutjevo navela je kako im je bilo drago što je Vanja bila dio njihovog tima te da joj žele puno uspjeha.

  • +7
Vanja Halilović Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL