GLAMUROZNO IZDANJE

Zategnuta u crvenoj toaleti Vanja Halilović ponovno je pokazala zašto je jedna od najljepših Hrvatica

02.01.2020 u 14:25

Bionic
Reading

Bivša voditeljica Vanja Halilović za novogodišnje je slavlje tradicionalno birala crveni outfit. Glamurozna toaleta istaknula je sve njezine atribute zbog kojih je mnogi smatraju jednom od najljepših domaćih slavnih dama

'1 godina, 12 mjeseci, 365 dana, 8766 sati, 525949 minuta, 31536000 sekundi... Počnimo', napisala je Vanja Halilović ispod svoje najnovije objave na društvenim mrežama kojom je dala do znanja da je itekako spremna za Novu 2020.

Lijepa plavuša pozirala je prije odlaska na novogodišnje slavlje dotjerana u crvenoj dugoj haljini dubokog dekoltea koja je naglasila njezin izuzetno tanak struk i vitku figuru na koju je itekako ponosna.

Svoj crveni stajling, Vanja je začinila i torbicom iste boje, a na lice stavila decentnu šminku tek lagano naglasivši oči.

'Nema tajne za moj dobar izgled. Kad me tako pitaju, pomalo mi je neugodno jer se stvarno ne trudim. Ne vježbam, ne pazim na prehranu, a sad već imam i neke godine. Ne znam stvarno - može se reći da sam prava sretnica. Prije to nisam tako doživljavala, ali sad vidim da je to velika prednost', kazala je poznata plavuša jednom prilikom u razgovoru za tportal.