OD MALIH NOGU

Vanja Mamić: Jahanje je moja ljubav

11.03.2010 u 07:19

Bionic
Reading

Usprkos brojnim obiteljskim i poslovnim obvezama, Vanja Mamić nastoji svaki dan u 14 sati doći na Zagrebački hipodrom zbog svoje velike ljubavi - jahanja

Supruga Zorana Mamića, bivšeg nogometaša i sportskog direktora u Dinamu, u intervjuu za Gloriju je otkrila da bi, kad bi se ponovno rodila, sigurno opet studirala stomatologiju, ali vjerojatno ne bi radila u struci kao ni sada, nego bi se profesionalno bavila - jahanjem.

Jahanje je, kako je rekla za Gloriju, njezina ljubav od malih nogu i sama pomisao da će provesti dva sata na hipodromu uz svoje konje Chebourga i Paritona čini je najsretnijom osobom na svijetu.

Djeca su Vanji uvijek na prvom mjestu i ona joj diktiraju cijeli dan i cijeli njezin život. Nije od onih koji vole kafiće, diskoteke i špicu, najčešće je u društvu životinja i nekoliko dragih prijatelja.

Jahanju se ozbiljnije posvetila tek kad se obitelj vratila u Zagreb iz Njemačke, gdje su zbog suprugove igračke karijere u osam nogometnih klubova proveli devet - kako sama kaže - najljepših godina života.