CHARLOTTE CASIRAGHI

Spojila strast prema modi i jahanju: Lijepa unuka Grace Kelly zvijezda je nove Chanelove kampanje

25.01.2022 u 10:07

Bionic
Reading

Tjedan visoke mode u Parizu i ove godine tradicionalno će zatvoriti modna kuća Chanel, a prije predstavljanja nove kolekcije na modnoj reviji, francuski brend predstavio ju je serijom fotografija s unukom holivudske dive Grace Kelly u glavnoj ulozi

Godine 2020. Charlotte Casiraghi upisala se u modnu povijest Chanela postavši njegovom novom ambasadoricom i glasonogovornicom. Za potrebe promocije nove Chanelove kolekcije visoke mode, 35-godišnja kći monegaške princeze Caroline zablistala je u ulozi modela.

Kao nekoć u modnim kampanjama za talijanski Gucci, Charlotte Casiraghi i na setu za novu kampanju modne kuće Chanel društvo su pravili konji. Virginie Viard kao nova kreativna direktorica Chanela za spomenutu kampanju odlučila je angažirati suvremenog francuskog umjetnika Xaviera Veilhana i norveškog fotografa Olu Rindala.

Isprekidane skulpturama i crtežima u geometrijskim oblicima, fotografije otkrivaju Charlotte Casiraghi, kćer princeze Caroline od Monaka elegantnu jahačicu. Odjevena u crnu jaknu od tvida ukrašenu dugmadima iz nove kolekcije visoke mode, ona se vozi u konjičkom svemiru na granici između mašte i stvarnosti. Ovoga utorka, 25. siječnja, Chanel će na službenoj stranici predstaviti kratki film sa Charlotte u glavnoj ulozi snimljen za potrebe nove kampanje.

  • +5
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: PH2-CRY-VINAJ / The Photo One / Profimedia