U MODNIM VODAMA

Vampirica Alice novo je lice Donne Karan

20.10.2011 u 09:51

Bionic
Reading

Glumica Ashley Greene novo je zaštitno lice DKNY i DKNY jeansa, a pojavit će se u svim kampanjama za kolekciju proljeće 2012.

Naime, lijepa glumica najpoznatija po ulozi vampirice Alice Cullen iz sage 'Sumrak', potpisala je jednogodišnji ugovor s ovom modnom kućom.

'Uvijek su mi se sviđale kreacije Donne Karan. Biti dio ovog branda za mene je nevjerojatno uzbudljivo. Njezine kreacije tako su prirodne i savršeno pristaju. Lako je pričati o tome kakav utjecaj njezina odjeća ima na moj lifestyle, bilo da sam u New Yorku, LA-ju ili da putujem na posao', oduševljeno je izjavila Green.

Green je, naime, već na nekoliko važnih premijera nosila upravo haljine Donne Karan. Tako je u Berlinu na premijeri filma 'Eclipse' odabrala njezinu kreaciju, a dizajnerica joj je i kreirala haljinu kostim, za kostimiranu gala zabavu koja se održala u Metropolitan Museumu.

'Ashley objedinjuje sve što DKNY jeste. Njezinu energiju, duh, i eklektični osobni stil', rekao je izvršni predsjednik Donne Karan za marketing i komunikacije.