posebna njega i zaštita

Uz novi Lierac Sunissime do osunčane, lijepe i zdrave kože!

22.05.2024 u 08:22

Bionic
Reading

Kada sunce zasja u punom sjaju, tada koža zahtijeva posebnu njegu i zaštitu

Predstavljamo vam NOVU revolucionarnu liniju proizvoda SUNISSIME formuliranu da zadovolji potrebe vaše kože tijekom i nakon sunčanja. Svaki proizvod ove linije osmišljen je kako bi koži pružio optimalnu zaštitu i njegu, koristeći inovativnu SPF i anti-age zaštitnu formulu. Ukoliko tražite idealnu zaštitu od UV zraka, želite najbolju njegu za vašu kožu te prekrasan ten, onda je nova linija SUNISSIME sve što vašoj koži treba kako bi maksimalno i bezbrižno mogli uživati u sunčanim danima.

Savršeni fluid za zaštitu kože od hiperpigmentacijskih mrlja i bora!

SUN VELVET FLUID SPF30 i SPF50+ kombinira visokoefikasne organske filtere s aktivnim sastojcima poput smeđih algi, vitamina E, biljnih flavonoida i ružmarina. Ovi sastojci štite od bora, hiperpigmentacije i pružaju koži odmoran izgled, dok istovremeno potiču hidrataciju i tamnjenje kože. Napredna SPF i anti-age tehnologija kombinacija je pomno odabranih organskih filtera i aktivnih sastojaka prilagođenih svakom tipu kože. Smeđe alge, vitamin E, biljnim flavonoidi i ružmarin pružaju  zaštitu od nastanka bora, hiperpigmentacija i umornog izgleda. Smeđe alge i biljni glicerin rade na hidrataciji kože, a ekstrakt crvene alge pospješuje tamnu put. SPF 30 pruža zaštitu od UVA, UVB, infra crvenog i plavog svjetla.  Lagana tekstura fluida osigurava da koža ostane svilenkasto glatka bez osjećaja težine.

SUNISSIME THE SUN SILKY OIL ulje za tijelo s SPF30 ne samo da štiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka, već i intenzivno hrani kožu zahvaljujući smeđim algama i biljnom glicerinu. Mirisne note kokosa, bergamota i jasmina čine svaki trenutak korištenja ovog proizvoda pravim užitkom.

SUNISSIME THE SUN PROTECTIVE STICK SPF50+ must have je proizvod i dio svake torbice. Ovaj praktični stik s SPF50+ pruža nemasnu i neljepljivu zaštitu koja se lako nanosi na kožu. Uz naprednu formulu koja štiti i njeguje osigurajte zaštitu kože u svakom trenu.

SUNISSIME THE SUN MELTING MILK mlijeko za tijelo s SPF30 koje pruža dugotrajnu hidrataciju i zaštitu. Uz ekstrakt crvene alge koji potiče tamnjenje, ovo mlijeko je idealno za one koji žele postići i održati savršen ten.

Ne zaboravite na pravilnu njegu kože i nakon sunčanja!

Nakon izlaganja suncu koži je potrebna posebna njega. SUNISSIME BEAUTIFYING AFTER SUN CREAM i AFTER SUN SORBET pružaju intenzivnu hidrataciju i obnovu kože. Sastojci poput ekstrakta hamamale i crvene alge potiču proizvodnju elastina i melanina, produžujući vašu preplanulost i štiteći kožu. Svaki proizvod linije SUNISSIME branda LIERAC predstavlja spoj luksuza i visokokvalitetne zaštite, osmišljen kako bi vaša koža bila zaštićena, njegovana i neodoljivo lijepa.

Proizvode možete pronaći na www.delmerion.hr, u bolje opskrbljenim ljekarnama i web shopovima ljekarni.

Dopustite da SUNISSIME bude vaš saveznik u zaštiti i njezi kože od sunca ovog ljeta!

sve osim nogometa