De Rigo

Uz najnovije modele sunčanih naočala izgledat ćete kao lice s naslovnice

24.10.2023 u 11:58

De Rigo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Talijanski modni div De Rigo ponovo oduševio novom sunčanom kolekcijom POLICE, YALEA, PHILIPP PLEIN, FURLA i FILA

Prostor i vrijeme neprestano se mijenja, a traženje idealnih sunčanih naočala često se može činiti kao izazov, osobito kada se novi trendovi pojavljuju na svakom uglu. Poput pulsirajućeg ritma mode, trendovi u industriji sunčanih naočala neprestano se razvijaju i prilagođavaju kako bi odražavali zeitgeist našeg vremena. Svakako ni 2024. godina neće biti iznimka. S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije. Na tržištu postoji toliko sjajnih brendova – od talijanskih ikona POLICE i Furla, do švicarskog Philippa Plaina, sportske File i potpuno ženstvene Yalee, koji se inoviraju fascinantnom brzinom.

Gledajući i tražeći dublje, jasno je da su trendovi naočala za 2024. duboko pod utjecajem ne samo visoke mode, već i društvenih promjena, tehnološkog napretka i sve većeg fokusa na održivost. Baš kao što netko bira odjeću koja odgovara njegovoj osobnosti, odabir savršenog para sunčanih naočala jednako je osoban i transformativan osjećaj.

U nastavku pogledajte najnovije trendove sunčanih naočala za 2024. godinu talijanskog modnog diva De Rigo!

POLICE ŽENSKA KOLEKCIJA

Elegantna, odlučna i odvažna: nova POLICE ženska kolekcija naočale posvećena je ženama snažnog i nesalomljivog duha, koje su uvijek znatiželjne i beskompromisne. Modeli iz sunčane kolekcije naočala u cijelosti odražavaju suštinu brenda POLICE i to geometrijskim oblicima i sportskim jakim linijama s izrazito podebljanim i metalnim umetcima. Različiti elementi, u kombinaciji s ukusom i originalnošću, obuhvaćaju vrijednosti i nepogrešiv stil POLICE branda u jednoj kolekciji. Svaki stil je uistinu poseban: sofisticirana krilca, kontrasti boja i metalnih klinova, apsolutni su protagonisti.

Police Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

POLICE MUŠKA KOLEKCIJA

Drskost i odvažnost razumiju samo oni koji obožavaju POLICE. Nova POLICE muška kolekcija sunčanih naočala savršeno utjelovljuje identitet brenda koji – vjeran svojim izvorima – aktualizira stil 90-ih primjesama novoga, u kojem se pojavljuje nova 'jedinstvena muškost' koju treba doživjeti kao vlastitu osobnost. 15 sunčanih stilova dizajniranih za one koji se vole usuditi, s referencom na prošlost, ali s pogledom u budućnost. Kultni oblici i različiti elementi, poput logotipa Orla - simbola slobode – usredotočenost je na odnos između nasljeđa brenda i, doista, odvažnosti. Profinjeni detalji, uključujući trokutaste nitne, odvažni acetati i svi drugi vidljivi ukrasni detalji, kompletiraju kolekciju i jedinstven dizajn, koji tumači slobodu duha i DNK brenda POLICE.

Police Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

YALEA

Sa svojom novom kolekcijom naočala YALEA još jednom dokazuje svoje kredibilitet kao brend koji se obraća ženama. Osim društvenog angažmana, iskazanog kroz brojne projekte, kolekcija cijeni suvremenu, slobodnu i jedinstvenu ženu. 20 novih sunčanih stilova osmišljeno je kako bi istaknulo ljepotu svakog pojedinog ženskog lica, a da nikada ne budu prenapadne ili prikrivene. Elegantni i očaravajući, novi YALEA stilovi naočala predstavljaju siluete koje su meke i vijugave poput vala; to je element koji predstavlja lajtmotiv cijele kolekcije, karakterizirajući svaki okvir s elegantnim detaljem. Čak i najjednostavniji okviri postaju jedinstveni i prepoznatljivi kombinacijom različitih acetata i kontrastnim klasičnim nijansama s najhrabrijim i najatraktivnijim bojama.

Yalea Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nova kolekcija sunčanih naočala Philipp Plein namijenjena je ljudima koji traže bezobziran izgled u duhu rock 'n' rolla. Uz kultni dizajn, isklesane oblike i privlačne grafičke elemente koji će zasigurno ostaviti dojam, modeli iz sunčane kolekcije za 2024. godinu dizajnirani su da inspiriraju najslobodnije osobe s najkvalitetnijim materijalima i personaliziranim detaljima poput šarki i višestrukih verzija logotipa. Svaki par naočala, jedinstven te vrste, dizajniran je do najsitnijih detalja: jarke boje i ekskluzivni uzorci od acetata, kao i kristali, lubanje, lančići te umetci od titana. Njihova izuzetna i profinjena izrada naglašava bogatstvo izbora, izražavajući savršenu mješavinu umijeća izrade i suvremenog stila.

  • +3
Philipp Plein Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Furla ženska kolekcija sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2024. odražava novu estetiku brenda: minimalizam, elegancija i suvremenost. Modeli naočala s profinjenim okvirima suvremenog dizajna, savršeno stapaju osnovni i šik stil s naslijeđem brenda Furla. Acetat i metal, sami ili u kombinacijama, pažljivo su izrađeni predstavljajući različite duše Furla žene. Uz klasičnije nijanse, geometrije i jedinstvene detalje, boje se miješaju u rasponu od pastelne nijanse do živih tonova. 14 sunčanih modela vješto nadopunjuju kolekciju modnih dodataka, u smislu boje, elegancije s fokusom na detalje, kao što su logo, simbol i lajtmotiv linije 'Arch', koji stilovima daje jedinstvenost i prepoznatljiv izgled.

  • +3
Furla Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

FILA odabire minimalistički stil za svoju najnoviju kolekciju, a inspiraciju je pronašla u savršenom spoju vintage oblika i inovativnim tehničkim elementima. Novi sunčani stilovi u potpunosti utjelovljuju FILA identitet i, kako bi proslavili 50 godina F-BOX-a, mnogi od ovih okvira prikazuju logotip kao prepoznatljiv element i dodatnu vintage referencu. Cijelu kolekciju karakterizira sofisticirani dizajnirani elementi koji nude i estetske i funkcionalne prednosti: od rotirajućeg logotipa i savitljivih krilaca do 'memorijskog' mosta, i clip-on mehanizma s polariziranim lećama. Nasljeđe brenda izraženo je u raznim detaljima, uključujući gumene umetke koji podsjećaju na uzorak na potplatima FILA tenisice, lakoći okvira i jedinstvenoj boja brenda, koji se repetiraju kroz cijelu kolekciju.

Fila Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Modeli iz sunčane kolekcije 2024. dostupni su u maloprodajnoj mreži De Rigo partnera: Optika Anda, Livision optika i Optika Jo-Jo.