SVE ZBOG ULOGE

Uvrede ne prestaju pljuštati: Višak kilograma Anne Hathaway donio probleme

01.06.2018 u 14:28

Bionic
Reading

Oskarovka Anne Hathaway, koju ćemo uskoro gledati u filmu 'Ocean's 8', prilikom gostovanja u američkom Today showu priznala je kako se duboko u sebi još uvijek bori s uvredama na račun viška kilograma

U razgovoru s voditeljicom Hodom Kotb, 35- godišnja glumica otkrila je kako 'cijelo vrijeme' doživljava uvrede na račun vlastita tjelesnog izgleda. I dok njezin višak kilograma pojedini ljudi otvoreno kritiziraju, Anne otkriva da se jednako često susreće s osobama koje uvrede serviraju neizravno i znatno suptilnije.

  • +16
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zvuči pomalo žalosno no samo želim biti u mogućnosti uživati u ljetnim mjesecima i svima dati do znanja da živim u svom tijelu i da sam njime sretna. Ako izgleda drugačije od onoga kakvog ste ga navikli viđati ili smatrate da bi moje tijelo trebalo izgledati drugačije, to je vaše mišljenje. Moje iskustvo je samo moje i volim ga', priznaje Anne.

  • +2
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Iako body shaming nije nikakva novost za oskarovku, njezino mijenjajuće tijelo zabrinulo je brojne fanove.

'Ovo je poruka svima onima koji će me prozivati i nazivati debelom u sljedećim mjesecima. Nije riječ o meni, o vama je', napisala je nedavno na svom Instagram profilu Anne Hathaway, uz video na kojem vježba i 'nabija' kilograme za novu ulogu, a kojim želi 'začepiti' usta svima koji vrijeđaju ljude s viškom kilograma.

ANNE HATHAWAY

Zavirite u luksuzni dom slavne oskarovke vrijedan 17,6 milijuna kuna

Pogledaj galeriju