UVIJEK NASMIJANA MAXIMA

Uvijek zanimljiva: Modni stil lijepe kraljice je sve samo ne dosadan

16.01.2020 u 14:59

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima s punim pravom nosi titulu jedne od najzanimljivije odjevenih dama s kraljevskih dvora, a to iznova dokazuje svakim novim pojavljivanjem

Lijepa 48-godišnjakinja razoružavajućeg osmijeha ponovno je pokazala svoj razigrani osjećaj za stil prilikom tradicionalnog postnovogodišnjeg prijama u Amsterdamu.

Rođena Argentinka često pokazuje svoju sklonost modnim eksperimentima, a zanimljivi outfiti u vedrim bojama koje rado i često nosi baš odgovaraju njezinom vedrom karakteru i južnoameričkom temperamentu.

I premda bi na nekome te odvažne kombinacije izgledale neukusno, kraljici Maximi lijepo pristaju.

Za jedan se takav stajling odlučila i prilikom prijama u Amsterdamu, spojivši zanimljivi satenski top zlatnih tonova diskretnog cvjetnog uzorka s tankim remenom sa suknjom A-kroja od iste tkanine u tamnoplavoj.

  • +10
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: DPPA / ddp USA / Profimedia

Ovaj razigrani outfit šarmantna kraljica začinila je s nekoliko efektnih detalja koji su sjajno zaokružili ovaj look lijepe kraljice. Velike naušnice, stilettice u tamnoplavoj nijansi i clutch bili su odličan dodatak ovom stajlingu supruge nizozemskog kralja Willem-Alexandera.

Mladenačka frizura i diskretan make up zaokružili su ovo uspjelo izdanje lijepe plavuše koja je u braku s kraljem od 2002. i s kojim ima tri kćeri. Prije nego se udala za nasljednika nizozemske krune, Maxima je završila studij međunarodnih financija.

Willem-Alexander postao je kralj nakon abdikacije kraljice Beatrix, njegove majke koja je odstupila s prijestolja 2013. nakon 33 godine vladavine.