MAYE MUSK

Uvijek drukčija: Majka Elona Muska opet osvaja razigranim modnim stilom

19.01.2022 u 14:44

Bionic
Reading

Maye Musk, sjedokosa modna ikona i majka najbogatijeg čovjeka na svijetu, tehnološkog inovatora Elona Muska, uvijek iznova oduševljava nesvakidašnjim modnim kombinacijama

Jedna od najzaposlenijih plus age modela, na svom Instagram profilu ima vjernu sljedbu koji rado prate njezine zanimljive modne eksperimente.

Maye (73) s puno stila krši nepisana modna pravila za dame zrelije dobi, a ponovno je oduševila nesvakidašnjim stajlingom koji joj izvrsno pristaje i u kojem je pozirala za naslovnicu uglednog časopisa Marie Claire u Dohi.

Neobična asimetrično krojena košulja/bluza na kojoj prevladavaju vedri tonovi, trendi plisirana midi suknja i zlatne sandale s velikim remenima odličan su modni odabir za karizmatičnu modnu ikonu sa srebrom u kosi.

Moderna kratka frizura i nenametljiv make up bili su posve dovoljni da sjedokosa modna ikona sve očara.

NA DODJELI NAGRADA

Ona ne može proći neprimijećeno: Majka Elona Muska ponovno ima ludo dobar stajling

Pogledaj galeriju

Njezin se stajling jako svidio brojnim fanovima koji nisu štedjeli riječi hvale: 'Prava inspiracija', 'Bravo Maye', 'Sjajna kombinacija boja', 'Božica', 'Proslavila sam upravo 47. rođendan i nadam se da ću poput vas dostojanstveno ostarjeti'.

Inače, ova mama troje djece kaže kako je zatrpana poslovnim ponudama, a njezina je knjiga 'Žena s planom - savjeti za život pun ljepote, avanture i uspjeha' postigla ogroman uspjeh.

'Dokaz sam za to da i u starijoj dobi možete pronaći posao. Zapravo nikad nisam radila toliko koliko sada radim', rekla je svojedono Maye Musk.