LJETNI STAJLING

U top formi: Jennifer Aniston pohvalila se vitkom figurom i istreniranim nogama na kojima joj mnogi zavide

19.01.2022 u 09:14

Bionic
Reading

Iako je ušla u šesto desetljeće, Jennifer Aniston svojim mladolikim izgledom i vitkom figurom mami uzdahe gdje god da se pojavi

Lijepa glumica, koja je i nakon omiljene serije 'Prijatelji' nastavila nizati uspjehe u svijetu showbizza, uvijek izgleda sjajno, a na filmskom setu novog filma pokazala je zbog čega je mnogi smatraju jednom od najzgodnijih u Hollywoodu.

Zvijezda serije 'The Morning Show' na setu filma 'Murder Mystery 2', koji snima u društvu Adama Sandlera na Havajima, izgledala jr prelijepo u posve jednostavnom stajlingu koji je uključivao smaragdnozeleni top bez rukava, lepršavu suknju cvjetnog uzorka na preklop i trendi sandale s punom petom.

  • +6
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj genijalan ljetni look, koji je bezvremenski klasik i uvijek dobrodošlo modno rješenje, Jennifer je zaokružila šeširom od slame i torbicom od pruća.

  • +13
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Premda se radi o modnoj kombinaciji za potrebe filma, i u privatnom životu glumica koja se proslavila ulogom Rachel Green u 'Prijateljima' obožava obuću na punu petu, jer osim udobnosti ima još jednu veliku prednost - noge čini vitkijima.

Inače, Jennifer i Adam pojavili su se i u prvom nastavku tog Netflixovog filma iz 2019. koji je bio veliki hit - pogledalo ga je više od 83 milijuna korisnika.