MODNO ŠOKIRALA

Uspjela je nadmašiti samu sebe: Novo izdanje Cardi B nikoga ne ostavlja ravnodušnim

24.01.2021 u 13:26

Bionic
Reading

Planetarno popularna američka reperica Cardi B postala je glavna zvijezda na ulicama Los Angelesa, a sve zahvaljujući pomalo bizarnoj haljini u kojoj je uživala u šopingu sa suprugom Offsetom

Poput brojnih zvijezdi sa svjetske glazbene scene, reperici Cardi B nisu nimalo strane odjevne kombinacije koje bi se rijetke dame usudile svakodnevno nositi.

Tijekom karijere imala je priliku zablistati i u kreacijama s potpisom proslavljenog domaćeg dizajnera Juraja Zigmana, a u nedostatku crvenih tepiha i glamuroznih zabava, posjet modnim trgovinama na Rodeo Driveu iskoristila je za serviranje izdanja na koje nitko ne ostaje ravnodušan.

  • +3
Cardi B Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za njezinu prozirnu i dizajnom neobičnu haljinu viđenu na ulicama Los Angelesa zaslužan je dizajner Pierre-Louis Auvray, a kreiranim izdanjem pohvalila se i na vlastitom Instagram profilu kojeg prati više od 80 milijuni ljudi.

Za 28- godišnjom glazbenicom na Beverly Hillsu, osim dežurnih paparazza, okretali su se i brojni slučajni i namjerni prolaznici, no ona se na to, kao i uvijek do sada, nije posebno obazirala.

U posjeti brojnim dizajnerskim trgovinama reperici se pridružio suprug, američka reperska zvijezda Offset, s kojim se nedavno pomirila nakon podnošenja zahtjeva za razvodom.