USPRKOS NOVIM TRENDOVIMA

I dalje su omiljena obuća u ormaru: Kako se danas isplati nositi bijele tenisice

06.07.2021 u 09:01

Bionic
Reading

Zahvaljujući višesezonskoj popularnosti koju uživaju na modnoj sceni, klasične bijele tenisice od najpoželjnije obuće trenutka postale su bazni model u garderobi, a usprkos manjem padu popularnosti, uslijed vladavine glomaznih tenisica u širokom rasponu boja, brojnim ljubiteljicama mode i dalje predstavljaju omiljeni odabir

Svoju veliku popularnost i status modnoga klasika, bijele tenisice prošićenih linija i klasičnog dizajna najviše mogu zahvaliti svojoj svestranosti, to jest lakoći kombiniranja sa svim odjevnim komadima koji vam padnu na pamet.

U ljetnim mjesecima činit će izvrsnog stilskog partnera u paru s trapericama, kratkim hlačama, kao i sezonskim modelima suknji i haljina od laganih i prozračnih materijala.

Pogledom na aktualnu ponudu bijelih tenisica na policama trgovina jasno je kako su nove verzije uže i jednostavnije nego unazad nekoliko sezona, a navedene karakteristike imaju nekoliko prednosti u ljetnim mjesecima.

  • +19
Tenisice s polica high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uži modeli cipela, pa tako i bijele tenisice, noge će vizualno činiti vitkijima, a izvrsno se kombiniraju s haljinama mini ili duljine midi. Sudeći po stajlinzima street style zvijezdi, ni ove sezone nećete pogriješiti nošenjem jedne boje od glave do pete, a kada govorimo o bijelim tenisicama stilski sklad činit će s bijelim haljinama ili kombinaciji traperica svijetle boje i bijele košulje.

Kako ovaj stajling ne bi izgledao poput liječničke uniforme, odaberite bijele tenisica sa detaljima u kontrastnim bojama.

Kao što monokromna izdanja ovoga ljeta uživaju veliku popularnost u modnim krugovima, isto se može reći za retro sportsku estetiku koja se na modnu scenu vratila na velika vrata, što je i jedan od razloga nove popularnosti bijelih starki.

Vintage komadi inspirirani prizorima s teniskih terena poput plisiranih modela suknji ili polo majica posljednjih tjedana bilježe značajan rast popularnosti, a upravo ovi komadi činit će modno savršenstvo s klasičnim bijelim tenisicama koje nikad ne izlaze iz mode.