KAKO DO MLADOLIKE KOŽE

Upoznajte najbolje saveznike u borbi s borama

18.02.2015 u 10:21

  • +6

Anti-age serumi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Koliko god je važno kožu nahraniti iznutra, isto je toliko važno hraniti je i njegovati izvana. No s godinama koži nije dovoljna hidratacija kakvu pružaju obične kreme za lice, već je potrebno i dubinski je nahraniti serumom - intenzivnim proizvodom koji sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka

Serumi su uz dnevne i noćne kreme te one za područja oko očiju neizostavan dio reparativne kozmetike i sastavni dio rutine uljepšavanja, a bez njega su nezamislive linije protiv starenja kože (anti-age). Riječ je o posebno intenzivnim proizvodima za njegu kože koji sadrže visoku koncentraciju aktivnih sastojaka. Imaju laganu teksturu koja se vrlo brzo upija i ostavlja izuzetno ugodan osjećaj na koži.

Serumi poboljšavaju učinak proizvoda koji se nanose na kožu nakon njega, a za što bolji učinak, potrebno ih je nanositi svaki dan, i to tijekom duljeg razdoblja. Iako se mimičke bore, prvi znakovi starenja pojavljuju u 30-ima, anti-age proizvode za njegu kože preporučljivo je početi koristiti ulaskom u 40-e da se koža ne ulijeni. No ne treba je ni prerano početi navikavati na sastojke koje još uvijek bez pomoći izvana sama proizvodi.

Četrdesete su pravo vrijeme za anti-age kreme. U toj dobi rutina njegovanja kože postaje iznimno važna, no kod biranja preparata potrebno je voditi računa o tome da obavljaju dvije najvažnije funkcije - učvršćuju tonus kože i zaglađuju bore.

No nije svaki serum isti; potrebno je odabrati onaj koji najbolje odgovara našem tipu kože i godinama, a dolaze i u različitim oblicima, od onih u gelu i kremi pa sve do ulja i perlica.

Novi Nivea Q10plus Serum Pearls protiv bora sastoji se od dviju odvojenih komponenata: perlica koje sadrže Q10 i gel koji sadrži hijaluronsku kiselinu i kreatin. Prije nanošenja perlice se unutar mlaznice rastvaraju pritom stvarajući aktivan serum koji ostavlja gladak i svilenkast osjećaj na koži.



Merveillance® expert Lifting Serum
iz Nuxea odličan je saveznim u borbi s vidljivim borama. Ovaj snažni serum za zatezanje vraća čvrstoću koži lica, sprečava starenje i daje joj blistav, mladenački sjaj. Nuxellence Eclat Anti-age fluid za mladost i sjaj namijenjen je svim anti-age dobnim skupinama i svim tipovima kože, a savršen je kao podloga u formi seruma, ali i kao samostalna njega (za žene s mješovitom kožom).

Linija Liftactiv iz Vichyja pomaže pri učinku liftinga te učinkovito djeluje protiv dubokih bora i gubitka čvrstoće, a Seruma 10 pomaže u održavanju mladolike kožu. Za potpunu anti-age njegu protiv dubokih bora, potrebno je posebno njegovati i područje oko očiju, a tu nam je saveznik Liftactiv Serum 10 za oči i trepavice.

Djelovanje zatezanja te čvrstu i podatnu kožu moguće je imati i uz Prirodni Lifting Serum iz Apivite koji povećava elastičnost kože zahvaljujući matičnoj mliječi i citrusu. Da bi pojačala antioksidacijsko djelovanje proizvoda, Apivita je zamijenila vodu infuzijom zelenog čaja u liniji prirodnih seruma.

Glow, noćni serum za lice dr. Brandta pomlađuje kožu dok spavate. Formuliran je s kompleksom koji se kratkoročno, ali i dugoročno pušta u kožu te sadrži dva posto retinola kako bi se ubrzala obnova stanica.

Poklanjamo vam i inovativni Nuxellence® ÉCLAT Anti-age fluid za mladost i sjaj koji je idealan kao podloga u formi seruma, ali i kao samostalna njega (za žene s mješovitom kožom) – i mogu ga koristiti žene svih tipova kože i svih dobnih skupina!

Otkrijte čaroliju seruma u perlicama uz novi Nivea Q10plus Serum Pearls protiv bora koji možete dobiti u našoj nagradnjači!