VLATKA POKOS:

Uopće nisam bogata, imam ogroman stambeni kredit

Bionic
Reading

Voditeljica, pjevačica, a odnedavno i autorica knjige otkrila je Jutarnjem listu što je trenutno muči u životu, što veseli te da se bez obzira na napise u medijima uopće ne osjeća bogatom jer otplaćuje kredit

U koprivničkom klubu Nautilus Vlatka Pokos predstavila je svoju knjigu 'Život u raju' te za Jutarnji list otkrila da je živciraju

ostale zvijezde na hrvatskoj sceni jer, po njenom mišljenju, ništa ne rade već se samo fotografiraju. 'I ja bih se mogla svaki dan tijekom ljeta fotografirati u izazovnim kupaćim kostimima i bila bih u svim medijima, ali to ne želim raditi', otkriva Vlatka za Jutarnji list.

Ni ovoga puta Vlatka nije preskočila temu svoga razvoda od Josipa Dikana Radeljka te je otkrila da se upravo tijekom razvoda, kada je završila na ulici, uvjerila da postoje vrlo zli ljudi. Vlatka napominje i da smatra da žene u Hrvatskoj nemaju nikakva prava te da nadležne institucije nisu od velike pomoći. Njoj su od velike pomoći bili bogati i utjecajni ljudi koje, srećom, poznaje.

'Imam nešto veća primanja od prosječnog Hrvata, ali i veće izdatke, tako da uopće nisam bogata. Imam ogroman stambeni kredit i skupi leasing za automobil', kaže Vlatka za Jutarnji list te tvrdi da javnost ima krivu percepciju o njezinom financijskom stanju.