emma ferrer

Unuka Audrey Hepburn modni stil je naslijedila od slavne bake i izgleda tako dobro

19.10.2023 u 10:19

  • +4

Emma Ferrer

Izvor: Profimedia / Autor: 900/LOF / CORDON PRESS / CORDON PRESS / CORDON PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Emma Ferrer, unuka Audrey Hepburn, oduševila je svojim izgledom na gala svečanosti Elle Cancer Ball održanoj u Madridu. Vintage stil i balerinke bile su jasna i stilski dotjerana počast njezinoj slavnoj baki

Unuka jedne od najvećih ikona u povijesti filma i mode, Audrey Hepburn i glumca Mela Ferrera, Emma Kathleen Hepburn Ferrer, kći je Seana, najstarijeg sina nekada slavnog para. A upravo je Emma bila jedna od najzapaženijih gošći na dobrotvornoj gala priredbi Elle Cancer Ball održanoj u Madridu s ciljem prikupljanja sredstava za istraživanje Španjolske udruge protiv raka.

Emma Ferrer u potpunosti je posvećena svojoj velikoj strast, umjetnosti, a njezin talent je i više nego očigledan. Emma trenutno živi u Italiji te je asistentica u umjetničkoj ljevaonici Fonderia Francesco Mutti u Pietrasanti A njezin rad je inspiriran samoćom, običajima i ritualima tog kraja.

Inače, Emma Ferrer podržava brojne dobrotvorne događaje i blisko je surađivala s neprofitnim organizacijama, pa nije propustila ni ovaj gdje je pokazala sjajnu modnu kombinaciju koja je bila svojevrstan stilski naklon njezinoj slavnoj baki Audery Hepburn.

Emma je tako zablistala u dvodijelnom total looku koji pripada aktualnoj Diorovoj jesenskoj kolekciji za jesen 2023. Izvezeni gornji dio od pamučne organze, svilena suknja s elegantnim naborima, Dior Métamorphose ogrlica od metala sa zlatnom završnom obradom i bijelim perlama, La Parisienne ogrlica od metala sa zlatnom završnom obradom i bijeli biserima– jednostavno besprijekorno.

A jasna stilska posveta njezinoj baki bila je obuća koju je Emma odabrala za ovu humanitarnu večer – balerinke sa sjajnim ukrasnim detaljima, također s potpisom Diora koje su upotpunile njezin prekrasan outfit. Inače, Audrey Hepburn balerinke je nosila u brojnim prilikama, s različitim stilovima, a za svečane prigode nerijetko je birala prekrasne svilene modele sa sjajnim detaljima.