LJUBAV CRNOGORSKE MANEKENKE:

'Umrla bih za Berlusconija'

26.12.2012 u 20:02

Bionic
Reading

Kako je pojasnila crnogorska manekenka, Berlusconi je proširio priču o zarukama kako bi prikupio bodove tijekom predizborne kampanje, odnosno kako bi se predstavio kao ozbiljan političar

Crnogorska manekenka Katarina Knežević tvrdi da njezina ljubav sa Silvijom Berlusconijem i dalje cvate te da se bivši talijanski premijer nije

zaručio s Francescom Pascale. Izjavila je kako su zaruke medijska farsa te da njihova ljubav i dalje traje.

'Berlusconi me stalno zove, naša ljubav je veća od cijele Italije. Za osobu kao što je on, ja sam spremna ubiti i umrla bih za njega', rekla je Katarina Knežević za talijanske medije, a prenosi srpski Blic.

Kako je pojasnila crnogorska manekenka, Berlusconi je proširio priču o zarukama kako bi prikupio bodove tijekom predizborne kampanje, odnosno kako bi se predstavio kao ozbiljan političar čiji su skandali sada stvar prošlosti.

Na pitanje živi li i dalje s bivšim premijerom u vili, Katarina Knežević je odgovorila da njih dvoje 'žive svuda'. Kako prenose talijanski mediji, manekenka je pokušala upoznati Berlusconija tijekom njegove posjete Crnoj Gori 2009. godine. Ona je tada je još bila maloljetna. Iako joj osiguranje navodno nije dalo da prođe, njih dvoje su fotografirani već dva mjeseca kasnije.