ANTHELIOS XL

Ultra lagani sprej za visoku zaštitu osjetljive kože

09.06.2015 u 09:00

Bionic
Reading

Linija Anthelios XL predstavlja novu generaciju zaštite od sunca za osjetljivu kožu koju preporučuju dermatolozi diljem svijeta. Sadrži proizvode za sve razine izlaganja suncu prilagođene svim fototipovima kože te ove godine lansira inovaciju za zaštitu osjetljive kože tijela: novi Anthelios XL transparentni sprej za lice i tijelo SPF 50+ pruža vrlo visoku i vodootpornu zaštitu za lice i tijelo

Nova nevidljiva i svježa tekstura vrlo lagane maglice brzo se upija te omogućuj suh i nevidljiv učinak. Ultra lagana tekstura osvježava i hidratizira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bijele tragove na koži. Proizvod je idealan za osobe u potrazi za visokom zaštitom s jednostavnim nanošenjem, prilikom aktivnog odmora u ljetnim mjesecima.

Zašto je izuzetno bitno zaštiti osjetljivu kožu lica i tijela od UVB ali i UVA zraka? UVB (kao bolne opekline) potiču tamnjenje kože, ali su i primaran faktor koji uzrokuje opekline na koži. UVA ( A kao alergije na sunce) prodiru još dublje u kožu te ubrzavaju starenje kože i mogu uzrokovati netoleranciju na sunce i poremećaje pigmentacije. Duge UVA zrake predstavljaju 75% ukupnog UV zračenja. Prisutne su tijekom cijele godine, čak i kad je oblačno. One prodiru duboko u kožu, sve do dermisa što može uzrokovati ozbiljna oštećenja kože ( sivilo, boranje, opuštanje kože). UVA i UVB zrake mogu izazvati promjene u samom središtu naših stanica te oštetiti njihov DNA. Ako se ovo nevidljivo oštećenje ponavlja, ono dugoročno može izazvati razvoj raka kože. Ova se oštećenja, kratkoročno i dugoročno, mogu spriječiti upotrebom proizvoda s vrlo visokom zaštitom od sunca čiji sastav sadrži pojačani sustav filtra protiv UVA zraka.

Novi Anthelios XL transparentni sprej za lice i tijelo SPF 50+ pruža vrlo visoku i vodootpornu zaštitu za lice i tijelo. Nova nevidljiva i svježa tekstura vrlo lagane maglice brzo se upija te omogućuje suh i nevidljiv učinak. Ultra lagana tekstura osvježava i hidratizira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bijele tragove na koži. Zaštitno sredstvo potrebno je nanijeti neposredno prije izlaska na sunce te često i bogato obnavljati nanošenje kako bi se održala zaštita, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom. Proizvod je hipoalergen i ispitan pod dermatološkim nadzorom.

Informativna i neobvezujuća cijena novog transparentnog spreja za lice i tjelo u 200 ml je 163,97 kuna.