NEISCRPNA KREATIVNOST

Ukradite super ideje za uređenje tinejdžerske sobe

27.11.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Sobu treba urediti uvažavajući ideje tinejdžera, a ako ne znate kako pristupiti tom zahtjevnom projektu, slobodno 'ukradite' pokoju ideju poznatog ruskog dizajnera

Trebate ideje o tomu kako ukrasiti spavaću sobu tinejdžera? Kao sjajna inspiracija može vam poslužiti portfelj ruskog dizajnera Eugena Ždanova. Kako se jasno može vidjeti i u našoj fotogaleriji, riječ je o čovjeku čija kreativnost nema granica.


Ne boji se igrati bojama, teksturama i materijalima, a rezultat svega su savršene sobe za zahtjevne tinejdžere. Roditelji vrlo često zaboravljaju da tinejdžeri nisu više djeca i da njihova soba zahtijeva promjene, posebno zato što to postaje prostorija u kojoj provode najviše vremena.

Sobu treba urediti uvažavajući njihove ideje, a ako ne znate kako pristupiti tom zahtjevnom projektu, slobodno 'ukradite' pokoju Ždanovljevu ideju. Većina njegovih soba uređena je na način da se prati središnja tema, a tema bože biti boja ili pak neki događaj. Mogu poslužiti i zanimljivi urbani elementi poput raznih plakata ili nekih drugih detalja.

Kao što se da vidjeti, originalnost je iznimno važna i zanimljivo je da je svaka soba lijepa na svoj način. Ove tinejdžerske sobe najbolji su dokaz da se uspješno može odgovoriti na sve visoke tinejdžerske zahtjeve.