ŽENSKI RAZGOVORI

Uh, zašto mi se više ne javlja?

07.08.2013 u 09:38

Bionic
Reading

Vjerojatno ne postoji cura koja nije nervozno iščekivala poziv ili SMS nekog dečka

Upoznali ste se, pričali satima, odlično se zabavljali i, naravno, odmah razmijenili brojeve ili postali frendovi na Faceu. I kad si mislila da će se sad stvari početi razvijati onako kako si se nadala – hladan tuš! Čini se da je tvoj potencijalni dečko netragom nestao.

Sigurno si sama sebi ideš užasno na živce dok non-stop pogledavaš mobitel očekujući poziv ili poruku te tužno provjeravaš svoj profil na Facebooku pitajući se gdje je pošlo sve krivo izmišljajući moguće izgovore zašto se ne javlja ('Možda je izgubio mobitel','Možda sam mu dala krivi broj', 'Da nije bolestan' i tome slične scenarije).

Evo mogućih razloga zašto se on ne javlja:

Ne zna što želi, pa te sad izbjegava

Zasipao te porukama i stalno ste bili u kontaktu, da bi se odjednom povukao? Ovo znači da on nema pojma što želi, pa se pritajio jer nema hrabrosti to ti izravno reći. Treba mu vremena kako bi shvatio što želi od vašeg odnosa.

Misli da nisi zainteresirana
Stekao je dojam da nisi zainteresirana za njega, pa se obeshrabrio. Razmisli kakve mu signale šalješ.

U gužvi je (ali stvarno)
Poslala si mu SMS prije nekoliko sati, ali od odgovora ni traga ni glasa! Ne paničari! Ako se ne javlja, to ne mora značiti ništa loše. Možda je obećao mami pomoći oko pospremanja doma ili je npr. na treningu. Vjerojatno ima neki dobar razlog. Ali ako se uopće ne oglasi, nažalost, jasno je i tebi kako stvari stoje.

278206,278088,278039,277998Ljut je na tebe
Razmisli jeste li nešto raspravljali pa se naljutio. Dečki ne vole izravne verbalne konfrontacije te je lako moguće da te on sad ignorira. Ako ipak misliš da se nešto naljutio, pošalji mu poruku u stilu:'Hej, je li sve u redu?'

Nema više uzbuđenja'lova'
Neke dečke jako privlači uzbuđenje osvajanja. Ako nema tog izazova 'lova', vrlo brzo odustanu. Naravno, nisu svi dečki takvi, ali i to možeš uzeti u obzir. Probaj odigrati na kartu misterioznosti i nedostižne cure, ali nemoj pretjerivati u tome.

Bježi od ozbiljne veze
Ako ste proveli nezaboravno vrijeme skupa, a otad se više ne javlja, ovo je jasan znak da se radi o dečku kojeg zanimaju samo kratkotrajne avanture. Vjerojatno nema hrabrosti suočiti se s tobom i boji se da bi ti mogao dati lažnu nadu. On nije zainteresiran za nešto više osim aferice. Zato mu se neodgovaranje na pozive u ovoj situaciji čini najboljim rješenjem. Ništa novo, nažalost!

On već ima djevojku!
Nažalost, i ovo je čest scenarij! Tvoj potencijalni dečko je zapravo već u vezi. Ako ti se npr. javlja u čudno vrijeme ili se nekad ne može javiti, ovo bi mogao biti jasan znak da ima nekoga. Svakako se raspitaj da se ne bi našla u ljubavnom trokutu.

Ne sviđaš mu se više
Uf, ovo nije lako izreći, ali postoji mogućnost da on nije zagrijan za tebe onoliko koliko si ti za njega. Znamo da ova spoznaja nije baš najugodnija, ali i to bi mogao biti razlog njegovom nejavljanju. Nemoj se oko toga bedirati – puno je još riba u moru, da se poslužimo tom već izlizanom frazom.