SJAJNA PROMOCIJA

Ugledni Vanity Fair nahvalio hrvatsku obalu

06.05.2013 u 10:12

Bionic
Reading

Priča puna komplimenata za hrvatsku obalu obavljena je u uglednom časopisu, a takva promocija teško se može kupiti

Slavni časopis Vanity Fair objavio je vrlo laskavu priču o hrvatskoj obali. 'Slavni pisac F. Scott Fitzgerald trebao je živjeti u sadašnjosti jer da je sada živ, bez ikakve sumnje ljetovao bi u Hrvatskoj. To je zemlja s tisuću otoka i malenim uvalama na bistrom Jadranskom moru', napisala je ugledna novinarka Victoria Mather.

Ona se bavila temom novih rivijera na svijetu, a za oko joj je posebno zapela Hrvatska: 'Osim u plivanju, privlačnost se krije i u obiteljskim restoranima gdje morski plodovi stižu ravno na tanjur s ribarskog broda.'

Poznata novinarka pojašnjava čitateljima kako su Hrvatska i Crna Gora posljednjih godina postale najpopularnije destinacije istočne Europe. Upravo zbog toga ona ih preporučuje kao idealno odredište za ljetovanje.

Napominje i kako bi idealno bilo istražiti hrvatsku obalu na jahti. 'Jahtom ćete moći otploviti do Visa, otoka s najčarobnijom prirodnom lukom odakle je Tito vodio svoj pokret otpora iz špilje. Potom možete otploviti i na Hvar, otok kojim se širi miris lavande', piše novinarka.

Za hrvatski turizam ovo je svakako sjajna reklama s obzirom na to da je Vanity Fair jedan od najpoznatijih časopisa na svijetu. Ako čitatelji poslušaju savjete Victorije Mather, vjerojatno je da će ovoga ljeta mnogi stranci istraživati naše otoke.