ZAMKE PRIJATELJSTVA

Uf, prijateljica flertuje s dečkom koji mi se sviđa!

02.07.2013 u 12:55

Bionic
Reading

Frendica te izluđuje jer uživa koketirati s dečkom koji je tebi napet? Prilično škakljivo, zar ne?

Naravno, žensko prijateljstvo nikad ne bi trebalo biti na kušnji zbog nekog dečka, ali takve se situacije događaju. I to ne samo tinejdžericama!

Tako smo nedavno mogli pročitati da je Kristen Stewart jako smetalo što je pjevačica Katy Perry imala običaj flertovati s Robertom Pattinsonom dok je par iz sage 'Sumrak' bio skupa. K-Stew je ta Katyina navika, naravno, strašno živcirala.

Kako ne bi prijateljicu napala bez povoda, hladne glave dobro 'odvaži' jesi li možda nešto krivo protumačila – razgovaraj s drugim prijateljicama kako bi dobila uvid u cijelu priču.

Razmisli i o tome je li joj taj dečko dao povoda za flert samim svojim ponašanjem ili mu se možda, nažalost, ona zapravo sviđa!

Bez obzira na sve, bitno je obaviti razgovor posebno ako nije prvi put da se tvojoj frendici svidio isti dečko kao i tebi. Lako moguće da se njoj taj dečko zapravo i ne sviđa, već je jedna od onih cura koji se samo žele nadmetati i dokazati da su u stanju zainteresirati svakog dečka te tako 'pumpaju ego'.

Neke od njih mogu se zagrijati za nekog dečka samo zato što je zanimljiv nekoj drugoj curi iako im se prije toga nije nimalo sviđao. A ispada da je naglo promijenila mišljenje kad si joj rekla da se tebi baš sviđa!

Kad se netko tako ponaša, lako je moguće je da je toj osobi potrebna pozornost ili se zbog nečega zapravo osjeća jako nesigurno, pa na sve načine pokušava barem na nekom polju ostvariti 'uspjeh'. Koji god da je razlog u pitanju, najbolje je izravno joj reći što te muči i što osjećaš jer ona možda nije ni svjesna da ti to jako smeta.

Stoga je zamoli da to više ne radi, no naravno, to izvedi diplomatski i odmjereno. Ako ti je iskrena frendica, shvatit će da ti njezino ponašanje smeta i potrudit će se da se tako više ne ponaša. A ukoliko nastavi - možda ti ona i nije baš najbolja prijateljica, pa je najbolje udaljiti se od nje. I good luck!