sandale koje svi žele

Udobne i trendi: Birkenstock natikače itekako mogu biti super chic, a to dokazuje i ovaj odličan stajling Katie Holmes

12.08.2021 u 11:08

Bionic
Reading

Zdravo, udobno i elegantno u isto vrijeme: Birkenstock natikače ispunjavaju sva očekivanja od cipela, a uz to su još i jako trendi. Stoga ni ne čudi kako su natikače poznatog njemačkog brenda dugi niz godina nezamjenjivi dio naše garderobe. One su su više od običnih 'ljetnih papuča', nosive su uz doista sve ljetne stajlinge, a koliko mogu biti trendi, pokazala je i slavna glumica Katie Holmes

Birkenstock natikače odlično se slažu s ležernim kombinacijama kao što su traperice i majice, no također nevjerojatno dobro idu uz razigrane cvjetne haljine i elegantne modne trendove poput suknji s izrezima i topićima. A kako nositi omiljene natikače uz casual i elegantnu kombinaciju, a pri tome izgledati tako chic pokazala je glumica Katie Holmes, modna ikona ležernog stila koja na ulicama New Yorka nerijetko pokaže dobro osmišljene, no vrlo nezahtjevne i prije svega udobne kombinacije kao stvorene za urbanu džunglu.

Sada je 42-godišnja glumica viđena na ulicama New Yorka u doista sjajnoj dnevnoj kombinaciji koja je uključivala dugu suknju i natikače i pri tome je uspjela izgledati nevjerojatno chic.

Super elegantnu, bijelu maksi suknju ukrašenu izrezima na struku Katie je kombinirala klasičnim crnim crop topom te crnim Arizona natikačama, novijim modelom omiljenih Birkenstock cipela. Bila je to odlična kombinacija koje se sjajno nadopunjavala – ležerne natikače umanjile su eleganciju bijele duge suknje, dok je istaknuti ležerni izgled natikača učinjen itekako chic u ovoj kombinaciji.

  • +22
Natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Mnogima nezamjenjive 'ljetne šlapice' Katie nosi vrlo često, i to u najrazličitijim kombinacijama. Tako je nekoliko dana prije prošetala u kombinaciji sportskih svijetlih hlača, uske crne majice i raskopčane bijele košulje te istih natikača. Nosila ih je i uz crne oversized hlače te bijele culotte hlače.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia