ZA SVAČIJI stil

Nosive iz sezone u sezonu: Izdvojili smo najljepše midi haljine do 300 kuna

27.04.2022 u 14:33

Bionic
Reading

Opasnim približavanjem novoj ljetnoj sezoni tradicionalno raste interes za lepršavim modelima haljina, a cilj svake žene posjedovati je model u kojem će se osjećati ugodno i privlačno

Mnoštvo je razloga zbog kojih se haljine smatraju modnim saveznikom u ormaru. Osim što se nose s lakoćom, često rješavaju neodumica u danima kada ne znamo što bismo odjenuli, a kada ih uz privlačan izgled krasi pristupačna cijena, zadovoljstvo je utoliko veće.

Posljednjih sezona omiljenim haljinama brojnih ljubiteljica mode pokazale su se verzije dužine midi. Iako je ove sezone naglasak stavljen na mini haljine, midi modeli su ti koji su vječni i koji nećete tako lako izaći iz mode. Osim toga, primjereniji su za posao, a uz vješto stiliziranje u trenu se mogu predvoriti u idealan večernji odabir.

  • +22
Midi haljine do 300 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Zahvaljujući popularnim high street brendovima, dolazak do idealnog modela midi haljine po pristupačnoj cijeni nikada nije bio lakši, a osim verzijama namijenjenim za svečane prilike, police trgovine danas vrve casual modelima za dnevna izdanja bez greške.

Od inačica cvjetnog uzorka, satenskog sjaja pa sve do verzija sa zanimljivim detaljem proreza, za vas smo izdvojili midi haljine koje se isplati ugrabiti, a čija cijena ne iznosi više od 300 kuna.