statusni simbol

Udobne i laskave: Hit hlače u svijetu slavnih osvojile su i Hailey Bieber

31.01.2022 u 09:41

Bionic
Reading

Nakon što su ga 2006. godine osnovale poznate blizanke Mary-Katy i Ashley Olsen, brend The Row osigurao si je impresivnu vojsku slavnih obožavateljica, među kojima se nalazi i supruga kanadske glazbene senzacije Justina Biebera

Protekle godine slavne osobe jednoglasno su se složile da su hlače s potpisom američkoga brenda The Row isplativa investicija. Rosie Huntington-Whiteley, vojvotkinja od Sussexa i Jennifer Lawrence rano su prihvatile hlače naziva Igor u proljetnim i ljetnim mjesecima, dok je Kendall Jenner snimljena u modelu imena Phoebe.

  • +4
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Obe verzije hlača s potpisom brenda koji je postao statusnim simbolom u svijetu slavnih iznimno su laskave zahvaljujući kroju širokih nogavica, oštrim naborima i velikoj pažnji posvećenoj detaljima. Hlače Igor izrađene su od prozračnog pamuka (dostupni su i laneni i svileni stilovi), koje imaju dovoljno čvrstine da silueta zadrži oblik. S druge strane model Phoebe stvoren je od mješavine viskozne vune koja postiže savršenu ravnotežu između krutog i lepršavog dojma.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka it djevojka Hailey Bieber zadnja je zvijezda koja je u svoju kolekciju u ormaru pospremila model hlača Igor s potpisom brenda The Row. Uz kratki džemper, trendovski model jakne s dodatkom krzna i Balenciagine komade u znaku tenisica i torbice na rame, Hailey Bieber pokazala je svoj način stiliziranja hit modela hlača u svijetu slavnih.

U odnosu na slične brendove na modnoj sceni, The Row je do sada uspješno izbjegavao hype, a istovremeno je, kako je jednom prilikom istaknuo Vogue, postao opsesija u svijetu mode. Njihovi visokokvalitetni bazni komadi stižu s visokom cijenom, a tek ih posljednjih mjeseci viđamo na najfotografiranijim slavnim osobama kao što je Hailey Bieber, koja se pokazala velikom obožavateljicom torbica brenda The Row u vlasništvu slavnih blizanki Mary-Kate i Ashley Olsen.