hrabar staJling

U visokom stupnju trudnoće Eva Longoria uskočila u pripijenu bijelu haljinu

11.04.2018 u 15:42

Bionic
Reading

Do poroda je dijeli još svega nekoliko tjedana, no latino glumica Eva Longoria ne odustaje od uskih haljina i visokih potpetica. Najnovijim stajlingom sve je iznenadila

Lijepa glumica Eva Longoria u osmom je mjesecu trudnoće te je do termina poroda dijeli svega nekoliko tjedana. Velika životna želja ostvarila joj se u 42. godini, pa će uskoro po prvi puta postati majka malenog dječaka kojem ona i suprug Jose Baston još nisu smislili ime.

Tijekom cijele trudnoće nekoliko je puta pokazala koliko je aktivna te da u ničemu ne ustručava, a sada je na gostovanje u talk show Jimmyja Kimmela stigla u nevjerojatnom outfitu.

  • +4
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odjenula je pripijenu bijelu haljinu dužine iznad koljena koja je naglasila njezinu trudničku figuru, te se ogrnula lepršavi kimono iste boje u kojem je izgledala elegantno. Nije se odrekla ni vrtoglavo visokih sandala koje je iskombinirala uz ostatak stajlinga.

  • +3
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo, nakon dva propala braka Eva je pronašla treću sreću uz 7 godina starijeg Josea s kojim je u vezi od 2013., a u braku od 2016. godine. U prvom braku bila od 2002. do 2004. godine s glumcem Tylerom Christopherom, a 2007. udala se za NBA košarkaša Tonyja Parkera, od kojeg se rastala 2010.