FASHION GURU

Đurđa Tedeschi na vrući, ljetni dan uskočila u prave zimske čizme i od ljubiteljice mode postala - modna žrtva

  • 25.06.2022 u 13:27

  • Bionic
    Reading

    Tijekom ljetne sezone umirovljenu hrvatsku sutkinju najčešće se može ugledati u Dubrovniku na čijim ulicama redovito plijeni pažnju svojim pomno osmišljenim stalinzima, a posljednjim u nizu zapela je za oko i Fashion Guruu

    Ljubiteljica mode odlučila je na vrući, sunčani dan dokazati da nije samo ljubiteljica mode i modnih dodataka i svega što ima veze s modom u svim njezinim oblicima. Postala je, kako se to kaže u modnom žargonu, victime de la mode.

    Tako je naša Đurđa zbog mode i ljubavi prema njoj na vrući, ljetni dan odlučila uskočiti u prave zimske čizme. Moram priznati da mi ne izgledaju baš ljetno, nigdje ne vidim otvorene prste ili petu. Ne,  izgledaju kao prave čizme od telećeg boksa, pretpostavljam i da jesu jer se od toga najčešće radi obuća.

    Da budem iskren, kombinacija je itekako dobra, sve na gospođi Tedeschi je pomno birano i skladno, od šešira pa do rukavica. A kako bi pravi zaljubljenici u modu rekli, za nju je potrebna i žrtva.

    • +7
    Stajlinzi Đurđe Tedeschi na Stradunu Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.