NAJPOŽELJNIJI KOMADI

U Reserved po svoje favorite iz Back to school kolekcije

04.09.2019 u 14:17

Bionic
Reading

Početak školske godine važan je u životu svakog školarca, a da ne spominjemo njihove roditelje koji svoje mališane žele opremiti sa stilom

Bilo da se vaši klinci u ponedjeljak vraćaju u školske klupe nakon ljetnih praznika, ili tek kreću u svoju prvu školsku pustolovinu, Reserved jesenska Back to school kolekcija nudi svestran izbor odjeće i dodataka za male modne znalce. Dizajnirana u neodoljivom retro i vintage stilu, odiše zaigranim dječjim šarmom i gradskom znatiželjnom elegancijom.

Back to school kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Lajtmotiv cjelokupne kolekcije je nesputana dječja filozofija koja počiva na igri poslije škole u parku, naravno u preslatkim modnim kombinacijama. Komadi su višestruko nosivi, od pulovera i šminkerskih sakoa za dječake, do modernih suknji, haljina i gležnjača za djevojčice. Boje su usklađene s jesenskim trendovima u modnom svijetu, tako da će mališani osvajati nove školske izazove odjeveni u pastelne i zemljane tonove. Osim odjeće, izdvajaju se kape, kao jesenski must-have dodatak, cipele i torbe, a sve je usklađeno s urbanim trendovima high street brenda koji zaokružuju savršenu stilsku priču.

Reserved komadi iz Back to school kolekcije dostupni su u trgovinama te u online shopu.