ŽENSTVENE I LIJEPE

U potrazi ste za vjenčanicom? Ove kreacije su kao stvorene za sve moderne princeze

22.05.2023 u 15:21

Bionic
Reading

Modna priča koju donosi dizajnerica modne kuće Lukabu jest moderna ljubavna bajka s elementima čarolije te daškom suvremene i odvažne ženstvenosti

Riječ je o novoj kolekciji za 2024., a ona dokazuje već prepoznatu ljubav ove modne kuće prema romansi i ženstvenosti koju svaka mladenka želi iskusiti na svoj najvažniji dan.

'Moderna žena spoj je nove interpretacije ženstvenosti, ali i dalje krije klasičnu princezu i njezinu nježnost, eteričnost i raskoš. Iz tog razloga, novu kolekciju opisuju prozračni volumen te istančani detalji kao što je ručno izvezeno lišće, perle i elegantni nabori s voluminoznim rukavicama', objašnjava dizajnerica Marina Jerant. Modeli vjenčanica prate liniju tijela i presvučeni su naborima, a tu je i moderna krinolina s prorezom.

U VALENCIJI

Vjenčanica lijepe influencerice najbolji je primjer profinjene elegancije, a ništa manje nisu atraktivni ni stajlinzi uzvanica

Pogledaj galeriju

Dizajn vjenčanica inspirirala je moderna žena koja ne pristaje na kompromise i želi biti ujedno elegantna i raskošna, a opet se želi osjećati dovoljno slobodno i neopterećeno u svojoj vjenčanici kako bi mogla u potpunosti uživati u najromantičnijoj večeri svoga života.

Premda novu kolekciju spajaju neki motivi i detalji, želja je bila stvoriti dovoljno različitih krojeva koji će istaknuti upravo ono što mladenka želi naglasiti, pa je iz tog razloga dizajnerica stvorila čak trideset novih modela.