crna pantera

Naomi Campbell izgleda senzacionalno, a ljepšu bijelu haljinu dugo nismo vidjeli

22.05.2023 u 09:31

  • +6

Naomi Campbell

Izvor: Profimedia / Autor: CASTEL FRANCK/ABACA / ABACA PRESS / CHASSERY+PECQUENARD / KCS PRESSE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Manekenka Naomi Campbell nije propustila premijeru filma 'Firebrand' koja se održala tijekom Filmskog festivala u Cannesu. Slavni supermodel pokazao je besprijekornu figuru i još predivnu haljinu – baš svaki centimetar bio je čisto savršenstvo

Izašavši na crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu, manekenka je izgledala senzacionalno u kombinaciji bijele i ružičaste. Slavna 53-godišnja manekenka za tu prigodu odjenula je atraktivnu haljinu maksi kroja s izrezanim detaljima sprijeda i sa strane, koji su jako laskali njezinoj besprijekorno oblikovanoj figuri.

Na crvenom tepihu 76. Cannes Film Festivala manekenka je izgledala senzacionalno u elegantnoj svilenoj bijeloj haljini. Zadivljujuća haljina koju potpisuje Chanel, sezala do poda i imala i šlep. Posebno se isticala umetnutim crnim i crvenim bandeau pojasom koji je vrlo efektno pokrivao izrez na leđima. Haljina je također imala visoki prorez koji je otkrivao noge te chick mašnu na leđima ispod koje je materijal slobodno padao i klizio po podu.

Naomi, inače majka jednog djeteta, stajling je zaokružila parom crno-bijelih salonki, jednostavnom šminkom i svojom prepoznatljivom frizurom. Kako bi upotpunila svoj izgled, Naomi je u rukama nosila crnu torbicu i cijelu večer nosila crne sunčane naočale.

Osim sjajne kreacije koja je maksi svilenoj haljini dala novo lice, Naomi je nosila i dvobojne cipele koje su veliki hit ovog proljeća. Inspirirane vječnim Chanelovim slingback modelom u dvije boje, Naomi je stajling upotpunila crno-bijelim modelom s crnim remenčićem oko gležnja.

Nema sumnje, Naomi je izgledala senzacionalno i još jednom dokazala da joj nadimak Crna pantera itekako dobro pristaje.

  • +3
Dua Lipa i Romain Gavras u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia