NOVI TRENDOVI

U potrazi ste za osvježenjem garderobe? Zvuči nevjerojatno, ali dovoljno vam je samo ovih nekoliko ključnih komada

16.03.2021 u 06:51

Bionic
Reading

Proljeće je tu, a zaljubljenice u modu jedva su dočekale pokazati svoje maštovite outfite na gradskim ulicama. Ako i vi ovih dana tragate za modnom inspiracijom i komadima kojima ćete osvježiti garderobu, evo nekoliko stilskih savjeta

Dobro je poznato to da zaljubljenice u modu grade svoju garderobu na tzv. basic komadima koji mogu trajati i godinama te ih vješto prilagođavaju iz sezone u sezonu.

Bez obzira radite li u home officeu ili odlazite u ured, proljeće je kao stvoreno za lepršavije i laganije stajlinge te je dobro imati nekoliko bezvremenskih stajlinga kojima se uvijek možete izvući kada ne znate što biste odjenuli.

Prije nego počnete opčinjeno zatrpavati online košaricu primamljivim komadima koji biste rado vidjeli u svojoj garderobi, možda vam pomogne i ovih nekoliko modnih savjeta.

Baloneri u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osam proljetnih komada koji biste morali imati ove sezone uglavnom nose klasični predznak pa kad jednom investirate u njih, uz nadogradnju modnim detaljima moći će vam potrajati zasigurno nekoliko godina, a vrlo visoko mjesto zauzima omiljeni proljetno/jesenski must have: baloner.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nedavno se Irina Shayk odlučila za sivomaslinastu varijantu balonera sa zlatnim gumbima, no ako ste za klasičnije varijante, nećete pogriješiti ni s vječitom bež verzijom jer paše uz sve.

Osam proljetnih modnih klasika:

Baloner

Haljina s puf rukavima

Lagano odijelo

Kulotice do gležnja

Platnene tenisice

Midi suknja od trapera

Vesela torbica

Romantične bijele bluze

  • +16
Romantične bluze Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo