SVE JOJ STOJI

U nju se gledalo: Irina Shayk u trendi čizmama koje bi se rijetki usudili nositi

11.03.2021 u 14:23

Bionic
Reading

Zanosna Ruskinja Irina Shayk nastavlja nizati sjajne dnevne stajlinge spajajući nespojivo pa je svaki njezin izlazak u javnost pravi modni događaj

U nedostatku glamuroznih događanja i modnih revija, prelijepa 35-godišnjakinja svakodnevno se trudi osmisliti kombinacije u kojima ju je teško ne primijetiti na ulicama New Yorka gdje godinama živi.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice uvijek je sjajno odjevena na radost fotografa koji je prate u stopu.

Bez obzira je li se uputila s kćerkicom Leom De Seine u šetnju ili u šoping, Irina uvijek izgleda kao da je upravo sišla s modne piste.

  • +3
Nicky Hilton Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna manekenka ponovno je bila u središtu pozornosti u oversized parki s potpisom brenda 032c, efektnom džemperu na crveno-crne pruge, minici i trendi čizmama iznad koljena (Bottega Veneta) koje bi se rijetki usudili nositi.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovaj cool dnevni look začinila je torbicom od crvene lakirane kože (Chrome Hears), crnom beanie kapom i retro sunčanim naočalima dizajnerice Linde Farrow.

U jednom je ranijem intervjuu Irina otkrila kako se vedrim bojama bori protiv depresije zbog globalne pandemije.

'Prije sam uglavnom nosila tamne boje, ali sad primjećujem da kad odjenem nešto u boji, da mi podigne raspoloženje', kaže ljepotica koja skupa s bivšim zaručnikom, poznatim glumcem Bradleyjem Cooperom odgaja kćer.

Roditeljima danas trogodišnje djevojčice Lee De Seine postali su u travnju 2016., a iako su prekinuli vezu 2019. trude se imati zdravi odnos za dobrobit svoje mezimice.